Sayfa 363/957 ÝlkÝlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,897 - 2,904 arasý.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by alenichev Yazýyý Oku
    Haftaya bizimda lockdown yapma ihtimali var. Bu sekilde soylentiler var. Malum kucuk ulke. Dedikodular cabuk yayiliyor

SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Polonya’daki uygulama 10 gün geçerli olacak ancak 20 gün uzatýlabilecek, Danimarka’ya giriþ yasaðý ise 13 Nisan’a kadar sürecek. Polonya’da ayrýca süpermarketler ve eczaneler dýþýnda alýþveriþ merkezlerindeki tüm dükkanlar, bar, lokanta ve kumarhaneler kapatýlacak ve 50 kiþiden daha yüksek katýlýmýn olacaðý tüm etkinlikler iptal edilecek.
    Polonyada kapatmýþ. Sizin ülke zengin deðil mi neden kapatmýyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    O egeli ben deðilim

Alýntý Originally Posted by Egeli Yazýyý Oku
    Polonya’daki uygulama 10 gün geçerli olacak ancak 20 gün uzatýlabilecek, Danimarka’ya giriþ yasaðý ise 13 Nisan’a kadar sürecek. Polonya’da ayrýca süpermarketler ve eczaneler dýþýnda alýþveriþ merkezlerindeki tüm dükkanlar, bar, lokanta ve kumarhaneler kapatýlacak ve 50 kiþiden daha yüksek katýlýmýn olacaðý tüm etkinlikler iptal edilecek.
    Polonyada kapatmýþ. Sizin ülke zengin deðil mi neden kapatmýyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Bu hafta kapatir. Ne var ki buyuk darbe yiyecek ekonomi. Turizm bu yil bitik olacak.

Herkes alisverisini yapti. Hazirlandi. Haftaya bu kararin cikmasi bekleniyor.

Su an buyuk liglerin hepsi ertelendi ve vakit kalmayacak ligi bitirmeye. Bu yuzden seria sampiyonu playoff ile belirlemeyi dusunuyor. Tahminim digerleri de o sekilde yapacak.

Sampiyonlar ligi nasil olacak bilmiyorum. Futbola buyuk darbe vurdu.

Ah ah turkiye de vaka yokken el dezenfektani kolonya getirseymisim maltaya dunyalari kazanmistik. Ulke de kalmadi bunlar.

Sisesini 20 eurodan satardim. 10 bin sise getirseydim maximum 100 bin tl harcar ama 200 bin euro yapardik hem de vergisiz el altindan.

ülkede kolonya karaborsaya düþecek neredeyse..
    eyüp sabri tuncer büyük adammýþ..
    el altýndan kolonya alýnýp satýlacak neredeyse , puhahaha..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6. Türkiye KKTC’ye de kýsýtlamalar getirmiþ. Dün borsa kapandýktan sonra 9 Avrupa ülkesine de uçuþlar iptal. Þimdi Ukrayna da bütün uçuþ iptali kararý almýþ.

Acil bi þeyler yapýlmazsa Pegasus neyse de THYAO mahvedecek borsayý. Ha bire tüm uçak seferleri iptal haberleri geliyor.

https://www.mynet.com/ukrayna-da-kar...l-110106475618

Ytd

Alýntý Originally Posted by kdrhsmkb Yazýyý Oku
    Türkiye KKTC�ye de kýsýtlamalar getirmiþ. Dün borsa kapandýktan sonra 9 Avrupa ülkesine de uçuþlar iptal. Þimdi Ukrayna da bütün uçuþ iptali kararý almýþ.

Acil bi þeyler yapýlmazsa Pegasus neyse de THYAO mahvedecek borsayý. Ha bire tüm uçak seferleri iptal haberleri geliyor.

Ytd
    Daha iyi. Emin ol daha iyi.

Onlem almak iyidir. Almasa ve ileride sikintilar ciksa daha kotu olur. Prestij kaybi da cabasi

Zaten insanlar seyehat etmiyor artik. Cunku etse 14 gun karantinaya girmek zorunda

Sabah haber verdi. Seyma subasinin italyan sevgilisi Turkiye ye gelmis ve disariya cikmis. Icisleri bakanligi adamayi ya ulkedeb deport edecek ya da karantinaya alacak

Burada nereden gelirsen gel mecbursun karantinaya girmeye. Yoksa para cezasi ve sonrasinda ulkeden sutlama var.

O yuzden su zamanda kimse zorunda olmadikca seyehat etmez.

Alýntý Originally Posted by kdrhsmkb Yazýyý Oku
    Türkiye KKTC’ye de kýsýtlamalar getirmiþ. Dün borsa kapandýktan sonra 9 Avrupa ülkesine de uçuþlar iptal. Þimdi Ukrayna da bütün uçuþ iptali kararý almýþ.

Ytd
    yahu kardeþ , bizim sýnýrlardan kaç milyon Suriyeli kaç yüzbin Afgan ,Somalili , Iraklý girdi..
    þu an bu ülkede 10 milyona yakýn mülteci var , yeni mi akýl ediyorlar bu mevzuyu..
    ben geçen yýl 1 ay boyunca ateþli öksürükle grip geçirdim ve dedim ki kendi kendime bu grip virusunun þekli deðiþmiþ(mültecilere baðlamýþtýr) , ki kendime bakan biriyimdir..
    bu ülkede bu virüsü icine yemeyen adam yoktur..
    þimdi global bazda birileri bizi yiyor ve buna bizi inandýrmaya çalýþýyorlar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 363/957 ÝlkÝlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •