Bravo Webster yine bildin !
Originally Posted by Ege35 Pas geçme lüksleri yok bence. Piyasa beklentisi 200 bp ama bu beklentinin altında +- 0,25 olmak üzere 150 bp arttıracaklardır diye tahmin ediyorum. 4 saat sonra göreceğiz. Gordunmu ustadim
Originally Posted by Webster Bravo webster piyasayi okumus olan borsaya oldu
Originally Posted by Fuat Soylu Bravo Webster yine bildin ! Tskler ustadim Belliydi yani Faiz arttirim haberini piyasaya saldilar Dusukten dolar topladilar Simdi yuksekten bozacaklar Mb cok akilli cok
Originally Posted by trust06 olan borsaya oldu Henuz birsey olmadi Birazdan toplamazsa siz kapanisi gorun ustadim 😀
Originally Posted by Webster Henuz birsey olmadi Birazdan toplamazsa siz kapanisi gorun ustadim inşallah üstat hayırlısı
Originally Posted by Webster Tskler ustadim Belliydi yani Faiz arttirim haberini piyasaya saldilar Dusukten dolar topladilar Simdi yuksekten bozacaklar Mb cok akilli cok Aha o yuksekten bozdugu soganlada Dipten hisse topladi Bir tasta iki kus
Originally Posted by trust06 inşallah üstat hayırlısı Rahat olunuz ustadim Xtkjs henuz cokmedi Ne zaman eksiye gecerse Yakin romayi gitsin
Forum Rules
Yer İmleri