Sayfa 363/1001 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla piyasa bok gibi.

Kağıt çok diri.

Ben de kara kara düşünüyorum.

Yanına endeks short koysam sakat.

Poz azaltsan bir türlü.

Borsa pişmanlıktır
    şaka yaptım.1000 lercesi var bizim gibi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    3695 short

not al mert, nerdesin sen ?
    flati anlarım da neden short..çok kısa vadeli ise ok, anlamam zaten trade işinden.

ama fed akşamı net short riskli bence...75 gelirse bir rahatlama yükselişi gelebilir tüm dünyada, abd öncülüğünde..bizde de dönüş öncesi mal dağıtma fırsatı olarak kullanılır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Garan niye bu kadar diğer özellere göre eziliyor... hala operasyon mu var onda acaba..

4. yaz kızım FED +100 MERKEZ -100
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    flati anlarım da neden short..çok kısa vadeli ise ok, anlamam zaten trade işinden.

ama fed akşamı net short riskli bence...75 gelirse bir rahatlama yükselişi gelebilir tüm dünyada, abd öncülüğünde..bizde de dönüş öncesi mal dağıtma fırsatı olarak kullanılır.
    netice itibariyle, kumar oynamıyo muyuz ?

sherefsizlerin borsasında 75 yada 100 çok fark etmeyecek bence, abd/avrupa hep aşağı devam edecek gibi.. bizde taşlar yerine oturmadı, aysonu resetlenmeden vadeli pozisyonlar, düzgün bi trend oluşmaz.. o yüzden her agresif alışı shortlamak geliyo içimden

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Eğer beklediğim gibi endeks 1.5 dolar olursa, seçime yönelik harika hisseler olacak.

1.5 dolar bugünkü kurla 2.750 eder...siz deyin 2.680(önceki zirve)

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Eğer beklediğim gibi endeks 1.5 dolar olursa, seçime yönelik harika hisseler olacak.

çok öldürdün fiyatı, böyle pazarlık olmaz

3050-3100 son olur, daha aşağı gelmez..
    en fazla aysonuna kadar vakti var, 7 seans kaldı

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

O fiyatlara bırakmazlar üstadım, yağmalarlar...

- Zaten f/k oranı dünyanın en ucuz borsalarından birisi olan bist 'in enflasyon ve dolarizasyon sebebiyle daha da ucuz kalması,
    - Pandemi sonra artan üretim, ihracat, ticaret, turizm,
    - Enerji hub'ına evrilen ve Enerji blokajına maruz kalmayan ülkemizin pozitif ayrışacak olması,
    - Potansiyel enerji kaynakları edinilme ihtimali (karadeniz ve akdeniz doğalgazı)

Borsamız yaydan çıkmak üzere olan bir ok gibi...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

Sayfa 363/1001 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •