Sayfa 363/1003 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Bence RTE nin damadın başta olmak üzere çoğundan haberi yok. Bu sebeple Cevdet Yılmazi CB yardımcısı yaptı. Bunun sonunda birini falakaya yatırır ireis.

2. Herşey doğru yapılsa, yabancı tarafından da kabul görse, MB net rezervinin sıfıra gelmesi 3 yıldan az sürmez.

Bu arada TÜİK yonetimi baştan aşağı değişip güven veren, liyakat sahibi kişiler olmaz ise hiç boşa ugrasmasinlar. Vurguncu fonlar harici yabancı zinhar gelmez bu ülkeye.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Herşey doğru yapılsa, yabancı tarafından da kabul görse, MB net rezervinin sıfıra gelmesi 3 yıldan az sürmez.
    3 kagıt ekonomisiyle.!!!
    Birikecek döviz senin dövizin olamaz.!!
    Vur kaç ekonomisinin sonu hep hüsranla sonuçlanır.!!!
    Hukukun guguk olduğu ülkenin geleceği karanlıktır.!!
    Ürettiğinden fazla tüketen toplumlar.!!
    Tavuk toplum dur.!!
    Nokta.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

İyi geceler

23.25 ile yattık

Bakalım kaç ile kalacağız.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bence RTE nin damadın başta olmak üzere çoğundan haberi yok. Bu sebeple Cevdet Yılmazi CB yardımcısı yaptı. Bunun sonunda birini falakaya yatırır ireis.
    Ayakta duracak dermanı kalmamış.!!
    Oturduğu yerde uyuyor.!!!
    Önüne konan metni okuyor.!!!
    Bilgi birikimi ve kapasite sıfırrrr.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İyi geceler

23.25 ile yattık

Bakalım kaç ile kalacağız.
    23.45 vurdu çekti

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Kanada da çıkan yangın New York un damına koymuş.

Hava kirliliği insan sağlığını tehdit eder seviyenin çok üzerine çıkmış.

https://twitter.com/Earth42morrow/st...712873986?s=20
    Aynen, ny’den video yolladı arkadaş

Kum rengi hava, maskesiz çıkılmaması isteniyormuş.

8. kredi kartı nedir? peşin alışverişi taksitlendirirsiniz vade farksız ödersiniz.

peki bu YKB nin yaptığı nedir? business kartlara tamamen taksidi kaldırmaları nedendir? yüzbinlerce tl lik kartları bankamatik gibi kullandırıyorlar.10 gün sonra ödemenin tamamını ödeyeceksem kredi kartının mantığı nerede.

https://www.sikayetvar.com/yapi-kredi-bankasi/business

hadi ben birtek taksit olayını yazdım.

milletin yüzbinlerce tl limitli,ipotek ile limit sağlanmış kartları komik limitlere indirmeleri,asgari ödemeyi bir anda % 50 ye çıkarmaları.

bu nasıl saçmalıktır.

mesela şu adama çok acıdım.

"Merhaba;
    Yapı Kredi bankasında bulunan business şirket kartımın limiti ipotekli olmasına rağmen 2.500.000 TL den 50.000 TL'ye Düşürülmüştür. Bu durum benim ticaretimi ve benim ticaret yaptığım diğer şirketleri Etkilemektedir. "

---------

bu arada bundan sonra kim takar yalova kaymakamını modundayım bankalara karşı.kredi ile birşey alabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.tüm gelen ekstrelerin sadece asgarisini ödüyorum 15 gündür.ticari hayatımda bunu hiç yapmamıştım hep ekstre tamamını ödemişimdir.kkb 1900 hatta.kalan bakiyeyi ödemek yerine aldığım döviz zaten 1.66 faizin çok çok fazlasını getiriyor.100.000 tl mesela ödemesem 2000 tl faiz gelirken 100.000 tl şu an 110 oldu..

Sayfa 363/1003 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •