Sayfa 363/429 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Viop LXV

1. [QUOTE=sindoma53;7045484]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Siz nasıl kendince bir şeyler yaptığınızı söylüyorsanız boş konuştuğunu düşündüklerinizde bir şeyler yapıyordur bunun ölçer metresi yok en azından burada onların bakmaya korktuğu yerlerdeki paylaşımları gösterip gözlerini açmaya çalışmakta bir şey yapmaktır diye düşünüyorum .
    Burada farklı konuda düşünceni yazarsın adam üzerine alır...alınganlık gösterir...konuyu kişiselleştirir...saldırıya geçer...cevap versen anlamaz.
    Geçen hafta VESTEL hakkında çok eleştiri aldım ama haklıydım. Zaten sonuç ortada.(Çakır24 nerede?)

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    verdiğim link açılıyor en azından bende açılıyor )

ek olsun https://www.hdfilmcehennemi.nl/dizi/...zon-1/bolum-1/

bunuda atalım.
    Link için teşekkür bu açılıyor, beğenmezsem yandın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yahu arkadaş bir şey yazdık yazmayan kalmamış hırsıza hırsız demek suç olmuş bu memlekette adam benim günah işleme özgürlüğüm var diyor bunuda savunan bana koyun gibi meeeliyor yırtma kendini kim kimin ne olduğunu biliyor
    Verdiği örneğe bak muhalif entelmiş entel değilse muhalif olmazmış kendisini temize çıkaracak ya din ile borsa olmaz dedim ya komik fasulye seni
    Sen sadece ekstra göster yeter

Bir diğeride buraya yazmak için varmışız demiş hay tanrı

Yandaşlık yapacağına işlemini yap paranı kazanmaya bak
    Rahatsız isen git bilumum tarikat sitelerine muhabbeti orda ara

Emlak ve sindoma yandaşlara çaktığınız için teşekkürler
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Ağzımı bozmak istemiyorum ama çıkar için bu kadar da olmaz halk tv ye çıkmış yaşasın reis diyor git kendi çöplüğüne bhaber sana maaş bağlar belki

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

İran'dan İngiliz savaş gemisine müdahale
    İran Donanması, dün gece İsrail füzelerini yönlendirmek için Kuzey Hint Okyanusu'na giren bir İngiliz savaş gemisi tespit edildiğini duyurdu. İnsansız hava araçları ile İngiliz muhribinin Körfez sularına doğru ilerlemesinin engellendiği açıklanırken, İngiltere müdahalenin ardından Akdeniz'e uçak gemisi ve askeri unsurlar sevk etme kararı aldı.

Hadi bakalım işler karışacak gibi

Bizimki Pakistan İran mısır suud liderleri ile görüşmüş
    Pazartesi akşamı trump Türkiye yanlış yolda derse borsa daha doğrultamaz belini bence

Neyse bu kadar yeter iyi akşamlar

Sayfa 363/429 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •