Sayfa 364/402 İlkİlk ... 264314354362363364365366374 ... SonSon
Arama sonucu : 3211 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    6.70-76 arası oyalanıyor,bu hafta avrupa maçı var mutlaka zıplatırlar,TH'nin yazdığına bakmayın ve kanmayın,o kısa değil orta uzun düşünür,4.80 hayali görüyor,5.80 neyse,yani pancarı görüp fıraktıyı yani önündeki engeli görmüyor
    Valla 4.80 hayal mi değil mi yakında göreceğiz. Kuzulara bağlı bu. Herşeye he diyen kuzuların bu sefer tepkisi nasıl tecelli edecek ona bakacağız. Herkes cebinden hisse başına 4 TL çıkarırsa hisse aşağı salmaz ama memlekette benden başka keriz kalmadı mı deyip rüçhanları satma cihetine giderlerse pekala 4.80 i görürüz belki de daha da, altını.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sportiflerin içinde kral FB,çünkü hissesinin arkasında duruyor,diğerleri hokkabazlık peşinde,geçenseneden beri buda sürünüyor,bedelliye gitti hepten çuvalladı,stoplossum %50 olarak 6.50...ytd.
    Çok doğru laf ettin. Bundan sonra sportiflerin kralı FENER olacak. Diğerleri anormal oranda sulanıyorlar ve hareket etmeleri için Caterpiller dozer gerekecek. Öte yandan bedelli arifesinde FENER in tedavüldeki lot sayısı sadece 83 milyon lot olacak. GSRAY ın ise 2 milyar 160 milyon lotu olacak tedavülde. Ayrıca FENER açık ara ile çok daha profesyonelce yönetiliyor. İşte bu yüzden ben GSRAY da alım yapmak için çok seçici davranıyorum. Çünkü aşırı sulanma ile bu hisse artık uzun bi süre kağnı modunda olur.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yaw hcm öyle diyorsun da ;bölünmeden sonraki toplam lot miktarı 5,4 milyar adet olmayacak mı?
    Bu durumda
    Şirketin P.D=5,4x6=32,4 milyar tl
    Bugünkü kurla 1 milyar dolar eder....
    2 yılsa sonra dolar %40 değer kazansa 660 milyon dolar eder....
    Bana biraz abartılı rakamlar gibi geldi..

Saygılar/Başarılar....
    Tengri, bu %400 bedelli aradan çıktıktan sonra %1000 lik bir bedelli daha patlatırlar muhtemelen, işte o zaman yukarıdaki piyasa değeri görülebilir. Allah bilir o zaman tedavüldeki lot sayısı 20 milyar lot mu olur yoksa 30 milyar lot mu.

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Benim görüşüm sportiflerde ancak vur-kaç yapılır
    Nasıl mı?
    1)Tekniğine güvenen arkadaşlar yıl içinde al-sat yapabilir
    2)Şampiyonu doğru tahmin etmek şartı ile Fener-Bjk-Ts e 6 aylık 1 yıllık yatırım yapılabilir....

Gsray şampiyonlukda bile doğru dürüst hareket edemiyor....

Saygılar/Başarılar
    BJKAS ile TSPOR artık yatırım yapmak daha doğrusu kumar oynamak için pek müsait değil. Hele BJKAS ın özsermayesi hala ciddi ekside, daha yeni %400 bedelli yapmalarına rağmen. TSPOR aşırı sulandı bunu es geçelim. Bu ikisinde de sportif başarı çok uzak. GSRAY eğer fiyat uygun ise belki. FENER artık rakipsizdir borsada al-sat için.

5. Bedelliler sonrasında durum:

FENER sermaye 250 milyon TL, halka açık lot sayısı 83 milyon lot

GSRAY sermaye 5.4 milyar TL, halka açık lot sayısı 2 milyar 160 milyon lot

BJKAS sermaye 1.2 milyar TL, halka açık lot sayısı 600 milyon lot

TSPOR sermaye 7.5 milyar TL, halka açık lot sayısı 3.75 milyar lot

Bu durumda FENER açık ara ile spekülasyon yapmaya en uygun sportif hisse olacak. Diğerleri kağnı modunda takılırlar çünkü müthiş sulanma söz konusu. Demek ki bedelliler aradan çıktıktan sonra sportifler arasında en popüleri FENER olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
     Alıntı Originally Posted by mahamdi Yazıyı Oku
    Dernek Kemerburgaz tesislerini 2052 ye kadar Sportif aş ye uzun seneler kiralıyor. yani 27 yıl yada 300 ay..ayda 8.6 milyon TL ye. Buda yaklaşık 2.6 milyar TL ediyor.
    Dursun başkan büyük oynuyor.

YTD

YTD
    kaça almış bu arazileri dernek, ne kadar para harcamış acaba. aylık kira 8,6 milyon tl
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    kaça almış bu arazileri dernek, ne kadar para harcamış acaba. aylık kira 8,6 milyon tl
    Yönetmenim bu arazilerin üst kullanım hakkını dernek 2022 Temmuzunda Milli Emlaktan 30 yıllığına kiraladı 2052 yılına kadar. Sonra da %60 hissedarı olduğu A.Ş. ye aylık 8.6 milyon TL artı KDV üzerinden kiraladı. Şimdi de öyle gözüküyor ki bu kira gelirini ayni sermaye olarak bedellide kendi payına düşen 2.6 milyar TL karşılığında koyarak %400 lük bedelliye katılacak.

8. KAP Açıklaması:
    Şirketimizin Profesyonel Futbol A Takımının yanı sıra Futbol Akademi ve altyapı sporcularının da çalışmalarını yapabilmeleri, sportif faaliyetlerde bulunmaları amacıyla, Galatasaray Spor Kulübü'nün üst hakkı sahibi olduğu, ‘İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi'nde kain 3427 parselde kain 34.888,88m² ve 3428 parselde kain 6.726,78 m² ve 3430 parselde kain 60.618,23m² yüzölçümlü arsalar ile Galatasaray Spor Kulübü tarafından inşa ettirilmiş olan 11.262m² kapalı alanlı bina, antrenman sahaları, yol ve peyzaj alanlarından oluşan ve "Galatasaray Metin Oktay Tesisleri" olarak anılan tesis, Galatasaray Spor Kulübü ile Şirketimiz arasında imzalanan sözleşme ile (30/07/2052 tarihine kadar) SPK lisanslı bir değerleme kuruluşu olan Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınan rapor uyarınca aylık asgari 8.625.000 TL (KDV hariç) TL karşılığı kiralanmıştır.

https://www.cnnturk.com/spor/futbol/...enecek-2197509

Sayfa 364/402 İlkİlk ... 264314354362363364365366374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •