Sayfa 365/563 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. 2020 ye kadar geçmiş yıl karı 20 küsür milyon..56 milyon 2020 karı 77 milyon geçmiş yıl karı. .Bu 6 aylikta toplam 120 milyon geçmiş yıl karı var..Piyasa da gerçek yatırımcı yok..çoğu manipüle olan hisselerde. ..patron da kağıdına sahip cikmiyorki. .hisse geri alımı açıklasa yeter..sanki 1 tl den alacak Srfsiz. ..

2. hocam obv diye bir indikatör var .amacı alıcıların satıcalardan fazla hacim yaptıgı zaman yükselişini ve düşüşünü gösteriyor . rtalb ve glryh incelendiginde ,rtalbin obv si zirvelerde yani aşagıya vermeden sürekli alımlar var. fakat glryh de ise tezat yerlerde sürünüyor. siteden kopyalayıp paylaşamadım izin vermiyor. bu toplu mal ile rtalb te büyük bir beklenti oldugunu düşünüyorum .glryh önemli degil zaten rtalb ile yükseliyor.aynı şeyi dagide yakaladıydım istedigim kar oldu ama sabırsız davrandım ,bol kazançlar.yatırım tavsiyesi degildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    rtalb de inanilmaz mal cekiliyor.

bu anatolianin arzi yakin

zaten bazi sitelerde 6 aylik mali tablolari ve gelecek projeksiyonlari aciklaniyor

yakinda tv ve radyo ile borsa sitelerinde reklamlar donmeye baslar

saglam duyumlara gore anatolia halka arzina muazzam talep gelir min. 5 tavan ceker.

onu alamayanlar buraya dogru (rtalb) akin eder.

not edin bir koseye (cok uzak degil eylul sonu)

gulere bisey demiyorum, gariban ya ???! aglayani yok 4 fk 1.1 pddd ile iste yatirimci bulamiyor

tahtadaki 3-5 capulcunun oyuncagi olmus
     Alıntı Originally Posted by asa1979 Yazıyı Oku
    hocam obv diye bir indikatör var .amacı alıcıların satıcalardan fazla hacim yaptıgı zaman yükselişini ve düşüşünü gösteriyor . rtalb ve glryh incelendiginde ,rtalbin obv si zirvelerde yani aşagıya vermeden sürekli alımlar var. fakat glryh de ise tezat yerlerde sürünüyor. siteden kopyalayıp paylaşamadım izin vermiyor. bu toplu mal ile rtalb te büyük bir beklenti oldugunu düşünüyorum .glryh önemli degil zaten rtalb ile yükseliyor.aynı şeyi dagide yakaladıydım istedigim kar oldu ama sabırsız davrandım ,bol kazançlar.yatırım tavsiyesi degildir.
    "bir yatırım tavsiyesi değildir"

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    rtalb de inanilmaz mal cekiliyor.

bu anatolianin arzi yakin

zaten bazi sitelerde 6 aylik mali tablolari ve gelecek projeksiyonlari aciklaniyor

yakinda tv ve radyo ile borsa sitelerinde reklamlar donmeye baslar

saglam duyumlara gore anatolia halka arzina muazzam talep gelir min. 5 tavan ceker.

onu alamayanlar buraya dogru (rtalb) akin eder.

not edin bir koseye (cok uzak degil eylul sonu)

gulere bisey demiyorum, gariban ya ???! aglayani yok 4 fk 1.1 pddd ile iste yatirimci bulamiyor

tahtadaki 3-5 capulcunun oyuncagi olmus

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    aynen hocam anatoliadan başka sebeb yok mal toplamaları için bide rtalb bu alımla tekrar uçuk rakamlara gelebilir zararda olanlar kazanır umarım ytd

5. Gülerde de ilginç tahta tasarımları var
    Sanki mal toplanıyor gibi
    Ak bir yandan alıyor satıcılı gözüküp

6. sanki sözün bittiği yerdeyiz,yazan çizen kalmadı.hisse hayal kırıklığı yaratıyor,sabırları zorlamak da...

7. tavana bakalım mal toplamayı gördük fakat hiç itibar puanı gelmiyor

8. Uyarıda yazayım mal toplama çok saglam lakin ..degerler tavanda ters köşede olabilir ytd.

Sayfa 365/563 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •