Ben çok kötü yakala dim inat ettim satmadım bu mipaz bize çok kötü geçirdi insaalah tekrar 2.50 gelse hemen satacagim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben çok kötü yakala dim inat ettim satmadım bu mipaz bize çok kötü geçirdi insaalah tekrar 2.50 gelse hemen satacagim
Ben bu kâğıda bakamıyorum artık hergun aynı hareketler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
benim öğrendiğim imara açılsa bile öyle 2 milyon karenin falan imara açılması söz konusu değil.su havzasına çok yakın alanların açılması hiç değil.imara açılacak olsa bir dönüme bir villa.yani villa kent tarzı olabilirmiş.bölgede oturanlar uzun yıllardır oralarda oturan insanlar.üstelik bu konudan haberi olmayan da yok.herkes biliyor ve şunu diyor.bu çok uzun zamandır hikayesi olan bir durum.benim anladığım riske karar verip vermemek sonucu.iki kez trade yapayım dedim çarpıldım sanki beni beklemiş gibi.üçüncüsüne dayanamam artık.yatırım tavsiyesi değildir.ben merak ettim araştırdım dileyen benim ulaştıklarıma rahatlıkla ulaşabilir.
Zaten D Yapı’nın internet sayfasında proje aşamasında Ömerli Evleri diye bir proje vardı. 800 adet ultra lüks villadan bahsediliyordu. Ancak ne olduysa Aralık 2016’da bu projeyi siteden kaldırdılar. Ancak belediyeden dışarıya bilgi sığmadığı çok aşikar. Bunu olumlu mu yoksa olumsuz mu diye algılamak gerekir bilemiyorum.
2 nin altından alıcılar vardı aldınız mı?
bu kağıda ne sövsem azdır bu ****** çocukları olduğu sürece bu film buraya kadardır alın kına yakın adiler...
Kim niye alsın ki 20 bin lot alsa 2nin üzerine cikacak.alış ortalaması 198 olur.
Yer İmleri