Sayfa 365/948 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bu hacimle kapanışa 2.50 denemesi yapmasını bekliyorum inş.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn. gameover46, siz nasıl buluyorsunuz bu hisseyi.
    Valla ben açıkçası takibimde olan bir hisse değil, ben DURDO cuyum. Fakat bir iki arkadaşım önerdi. Patron satışını tamamlamaya yakın 5000 lot kadar almayı düşünüyorum. Sizlerin de değerli yorumlarınızı buradan takip ederek fikir ediniyorum. Hepinize bol kazançlar diliyorum. Önümüzdeki hafta sanırım tamamlanır satışlar. Bende aranıza katılmış olurum. İyi akşamlar

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn FREES123, sizin de fikirlerinizi alalım, bir öngörünüz var mı. Hedefiniz kaç mesela.
    rakam vermiyeyim o bende kalsın

4. çeyrek açıklanıncaya kadar yada açıklandıktan sonra A grubu hissesi olmaya hak kazanacağımızı, A grubu oluncada bazı fonların alıma başlıyacağını, bekleyene bu hissede ekmek var diye düşünüyorum

birde ortak satışı son çeyrek açıklandıktan sonra devam eder gibime geliyor. (inşallah ben yanılırım simdiden satar da bilanco acıklanınca önümüze taş koymaz)

selamlar, saygılar...
    Not: Benim yazdıklarımı dikkate almayın zarar edebilirsiniz. Asla YTD.

4. Sn İzci keyifle yorumlarınızı okumaya devam ediyorum.Nasip olursa ben uzuncuyum. Uzuncu olmayı metro bana öğretti maalesef.Tabii benide eksilere sürükleyerek.İlk hedefim metrodan yapmış olduğum zararı çıkarmak sonrası ise ya nasip.İzlemeye devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn İzci keyifle yorumlarınızı okumaya devam ediyorum.Nasip olursa ben uzuncuyum. Uzuncu olmayı metro bana öğretti maalesef.Tabii benide eksilere sürükleyerek.İlk hedefim metrodan yapmış olduğum zararı çıkarmak sonrası ise ya nasip.İzlemeye devam.
    Beraber hareket edelim o zaman. Sevgili knox'la birlikte bana takılın.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn.Tekno, sizin bir öngörünüz var mı.
    sn.izci ben şimdilik sadece izlemekle yetiniyorum dalgalandıkça alıyorum )
    ayrıca sizin soru cevap köşeside ayrı bi renk katıyor foruma teşekkürler herşey için.

7. Sn. İzci, ben de fikrimi belirteyim müsaade ederseniz. Tamamen bilanço beklentisi ile bu hisseye girdim.

Son 3 yıllık bilançoları, faaliyet raporlarını okudum. Kendimce analizler yaptım. Hisse fiyatı sizin de defalarca belirttiğiniz gibi ucuz duruyor.

Şirketin asıl yöneticilerini de araştırdım. Katıldıkları programları izledim. İşlerinin peşinde, güven veren kişiler oldukları izlenimine vardım.

Hedef fiyatıma gelince ; yeter ki bilançolar iyi gelsin diyorum. Bilançolar iyi geldikçe önce 3.00 üzeri, sonrasında 5.00 hedefi ile devam ederiz inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sn Deseitri, Size barış çubuğunu uzatıyorum. Sağlıcakla kalın.

Sayfa 365/948 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •