Bu hacimle kapanışa 2.50 denemesi yapmasını bekliyorum inş.
Bu hacimle kapanışa 2.50 denemesi yapmasını bekliyorum inş.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Valla ben açıkçası takibimde olan bir hisse değil, ben DURDO cuyum. Fakat bir iki arkadaşım önerdi. Patron satışını tamamlamaya yakın 5000 lot kadar almayı düşünüyorum. Sizlerin de değerli yorumlarınızı buradan takip ederek fikir ediniyorum. Hepinize bol kazançlar diliyorum. Önümüzdeki hafta sanırım tamamlanır satışlar. Bende aranıza katılmış olurum. İyi akşamlar
rakam vermiyeyim o bende kalsın![]()
4. çeyrek açıklanıncaya kadar yada açıklandıktan sonra A grubu hissesi olmaya hak kazanacağımızı, A grubu oluncada bazı fonların alıma başlıyacağını, bekleyene bu hissede ekmek var diye düşünüyorum
birde ortak satışı son çeyrek açıklandıktan sonra devam eder gibime geliyor. (inşallah ben yanılırım simdiden satar da bilanco acıklanınca önümüze taş koymaz)
selamlar, saygılar...
Not: Benim yazdıklarımı dikkate almayın zarar edebilirsiniz. Asla YTD.
Sn İzci keyifle yorumlarınızı okumaya devam ediyorum.Nasip olursa ben uzuncuyum. Uzuncu olmayı metro bana öğretti maalesef.Tabii benide eksilere sürükleyerek.İlk hedefim metrodan yapmış olduğum zararı çıkarmak sonrası ise ya nasip.İzlemeye devam.
Sn. İzci, ben de fikrimi belirteyim müsaade ederseniz. Tamamen bilanço beklentisi ile bu hisseye girdim.
Son 3 yıllık bilançoları, faaliyet raporlarını okudum. Kendimce analizler yaptım. Hisse fiyatı sizin de defalarca belirttiğiniz gibi ucuz duruyor.
Şirketin asıl yöneticilerini de araştırdım. Katıldıkları programları izledim. İşlerinin peşinde, güven veren kişiler oldukları izlenimine vardım.
Hedef fiyatıma gelince ; yeter ki bilançolar iyi gelsin diyorum. Bilançolar iyi geldikçe önce 3.00 üzeri, sonrasında 5.00 hedefi ile devam ederiz inşallah.
Sn Deseitri, Size barış çubuğunu uzatıyorum. Sağlıcakla kalın.![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri