Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 365/584 ÝlkÝlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 2,913 - 2,920 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Sabahýn korunde uþenmeden satýrlarca yazý yazmýþsýn içerige bakýyorum safsata.
    Gençler uzun yýllardýr btcim alýp satarým ama bu forum hiç deðiþmedi 3 kuruþun peþinde takla atan palyacolar dolu.
    Bu sefer durum farklý hadi yiyorsa basýn bakalým garantiden alýþlarýma devam edeyim ben de kurum da verdim bakýn.Çimentodan çýkýyormuþ batý grubu vah vah Allah'ým sen aklýmý koru
    Saygýdeger Lunar abime selamlar abi boþver ugraþma ya sinirlerini bozuyorsun 3 5 þark kurnazý için
    Bol þans ve kazançlar
    .................................................. ........................
    Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

2.  Alýntý Originally Posted by karadereli53 Yazýyý Oku
    .................................................. ........................
    yes ayný zamanda deniz yatýrýmdan da.)nasýlsýn dostum surftemisin
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Yatirimcininda beyni uyusmus anlasilan....kolay degil tabi verilen butun sozler ...alinan tum kararlar ky nin aleyine tecelli etmis. Buyuk umutlarla yaptiklari bir fabrikayi boyle bir konjekturde satmak zorunda kalanlari mi alkislayalim........
    YD yaptilarsa kendileri icin yaptilar....
    Bedelsiz verdilerse kendileri icin......
    GA kararini uygulamadilarsada kendileri icin di....
    Simdi fabrikayi satacaklarsa yine kendileri icin satacaklar.....
    Yani ne benim icin nede bana laf atan ky icin.
    Haliyle ruh hali farklilasiyor.....
    Bir tarafta bu islerden eminenler....
    Bir tarafta alicengizlerde yukarilardan maliyetlendirilenler.....
    Birde 1.50 TL lerden mal alanlar var.
    Patron gelecek GA kararini uygulayacak ....taki malin ederine kadar. Yoksa ayni tas ayni hamam devam derim.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Yatirimcininda beyni uyusmus anlasilan....kolay degil tabi verilen butun sozler ...alinan tum kararlar ky nin aleyine tecelli etmis. Buyuk umutlarla yaptiklari bir fabrikayi boyle bir konjekturde satmak zorunda kalanlari mi alkislayalim........
    YD yaptilarsa kendileri icin yaptilar....
    Bedelsiz verdilerse kendileri icin......
    GA kararini uygulamadilarsada kendileri icin di....
    Simdi fabrikayi satacaklarsa yine kendileri icin satacaklar.....
    Yani ne benim icin nede bana laf atan ky icin.
    Haliyle ruh hali farklilasiyor.....
    Bir tarafta bu islerden eminenler....
    Bir tarafta alicengizlerde yukarilardan maliyetlendirilenler.....
    Birde 1.50 TL lerden mal alanlar var.
    Patron gelecek GA kararini uygulayacak ....taki malin ederine kadar. Yoksa ayni tas ayni hamam devam derim.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1,5 da mal alýyorlarken dön bak sen neler yazmýþsýn.Duyanda milyon lotlar havada uçuþtu zannedecek.Sen alýnýr dedin de sanki burada biz uzak durun yazdýk!

Allah razý olsun biz uyuþmuþuz sen uyanýk kalmýþsýn bizi hep uyandýrdýðýn için çok saol.

Hele özellikle genel piyasa yorumlarýn var orada insan bazen biþeyler yazarken durup düþünür ben geçmiþte ne yazmýþým diye.Þimdi koysam buraya bir kaç tanesini biliyorum yine giydireceksin bize.

Ama ben ne yapýcam ayný hatayý 1 kere yaparým.Burada sizinle gereksiz polemikler yapmak yerine iþime bakarým.Herkese de bunu tavsiye ederim.Ama bu sefer bir fark var.Hiçkimse ile düþüncelerimi paylaþmam hele bu topicde hiç.

Yazdýðýnýz bazý yazýlarda akla hayale bile sýðmayacak mesleki yanlýþlar var hala tutturmuþsunuz GA.ve

Hadi herþeyi geçtim.Burada vatandaþýn birisi kendisini kaybettiði bir anda 'sizi de patronu da tahtada k.bak oyar gibi oyduk' yazdý.Ona bir tek kelime etmediniz.Nasýl ve neden bize bir de onu anlat.Yoksa o sýra tahtada sizde mi onla beraber operasyon yapmakla meþguldünüz?Hadi baþkalarý neyse bilmem kaç lot mal taþýyormuþsunuz ya buna nasýl tepkisiz kalabildiniz bize bir de bu kýsmýný anlatýverin hani biz uyuþmuþuz ya o bakýmdan sordum.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 09-07-2019 saat: 15:33.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ANKARA
    Gönderi
    671
    Bu formu okuyupta 1,50 lerden mal alma cesaretini gosterebilecek ky olabilecegine pek ihtimal vermiyorum.Yazilan olumsuz yazilar ancak baskalarinin degirmenine su tasimaktan ibaret kaldi.Bu yasima ve tecrubeme ragmen sahsen ancak 1.500 lot alma cesareti gosterebildim.Dusunun zarar verdiginiz bu firsati degerlendiremeyen k.y leri.Lutfen birazda bu acidan bakalim.Serzenislerinizde tabiiki haklisiniz.Bunda hemfikiriz.Fakat yanlisa,yanlisla karsilik verilmez.Kalin saglicakla.

Alýntý Originally Posted by OZDEMIR1 Yazýyý Oku
    Bu formu okuyupta 1,50 lerden mal alma cesaretini gosterebilecek ky olabilecegine pek ihtimal vermiyorum.Yazilan olumsuz yazilar ancak baskalarinin degirmenine su tasimaktan ibaret kaldi.Bu yasima ve tecrubeme ragmen sahsen ancak 1.500 lot alma cesareti gosterebildim.Dusunun zarar verdiginiz bu firsati degerlendiremeyen k.y leri.Lutfen birazda bu acidan bakalim.Serzenislerinizde tabiiki haklisiniz.Bunda hemfikiriz.Fakat yanlisa,yanlisla karsilik verilmez.Kalin saglicakla.
    Sayýn özdemir kaðýdýn 1.50 lere gelmesi yazýlan yazýlarýn ne kadar doðru olduðunun göstergesidir bence.alýp almama cesaretini göstermek,yatýrýmlarýnýzý buradaki yazýlanlara göre yapýp yapmamak tamamen sizin tercihiniz.Fakat bu güne kadarki tecrübelerim göstermiþtir ki bu nalet kaðýt aþaðýda iz býraktýðý yeri tekrar görüyor.yanlýþ anlaþýlmasýn bu sadece benim düþüncem ve görüþüm kimseyi baðlamaz.yatýrým tavsiyesi olarakta deðerlendirilemez.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ANKARA
    Gönderi
    671
     Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Sayýn özdemir kaðýdýn 1.50 lere gelmesi yazýlan yazýlarýn ne kadar doðru olduðunun göstergesidir bence.alýp almama cesaretini göstermek,yatýrýmlarýnýzý buradaki yazýlanlara göre yapýp yapmamak tamamen sizin tercihiniz.Fakat bu güne kadarki tecrübelerim göstermiþtir ki bu nalet kaðýt aþaðýda iz býraktýðý yeri tekrar görüyor.yanlýþ anlaþýlmasýn bu sadece benim düþüncem ve görüþüm kimseyi baðlamaz.yatýrým tavsiyesi olarakta deðerlendirilemez.
    Hissenin 1,50 lerden tekrar buralara cikmasida o donem yapilan olumsuz yorumlarin ne kadar yanlis oldugunun ve abartildiginin gostergesi degilmi sizce ? Hisse Cazip fiyat seviyelerindeyken yapilan abartili atmosferden etkilenen,bunlari firsata ceviremeyen yatirimcilarin olmadiginimi dusunuyorsunuz.Olaya birazda bu acidan bakmak lazim.y.t.d

Sizin soylediginiz ne kadar dogruysa,benim vurgulamak istedigimde o kadar dogru.

Alýntý Originally Posted by OZDEMIR1 Yazýyý Oku
    Hissenin 1,50 lerden tekrar buralara cikmasida o donem yapilan olumsuz yorumlarin ne kadar yanlis oldugunun ve abartildiginin gostergesi degilmi sizce ? Hisse Cazip fiyat seviyelerindeyken yapilan abartili atmosferden etkilenen,bunlari firsata ceviremeyen yatirimcilarin olmadiginimi dusunuyorsunuz.Olaya birazda bu acidan bakmak lazim.y.t.d

Sizin soylediginiz ne kadar dogruysa,benim vurgulamak istedigimde o kadar dogru.
    Kesinlikle yukarýya doðru giderken kaðýt;anzer balý yiyeceðiz,bize yukarýdan alýcýda lazým diyerekve bununda suç teþkil ettiðini bilerek yapanlar vardý,ky ye nasýl mal itelediklerini o zamanlar gördük.ben ozamanlar dahi temkinliydim.senet 2 nin altýna düþünce dikkat ederseniz hiç yorum yapmadým.iþin açýkçasý almaya hiç cesaret edemedim bu sayfaya bakmadým bile.þu anda dahi,bu adamlarýn bsoke haberi,daha önceki Y.D felaketini görünce bende þüphe uyandýrýyor.kimse kusura bakmasýnda herkes kendi çömleðinin altýndaki karaya baksýn.derim.(ytd.)

Sayfa 365/584 ÝlkÝlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •