Sayfa 365/432 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415 ... SonSon
Arama sonucu : 3450 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Şirketin derneğe ödeyeceği aylık kira 8.625 milyon TL artı KDV. Bu meblağ asgaridir, yani üstü var altı yok. İleride 20 milyon da olabilir 100 milyon da. Ucu açık. Aklı başında olan hiç bir Kiracının yapmayacağı türden bir anlaşma olmuş. Tabanı belirliyorsun, tavanı açık bırakıyorsun.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

2. Kulüp Kemerburgazdaki arazinin üst kullanım hakkını Milli Emlaktan bedel ödemeksizin, tesis kurma karşılığında 30 yıllığına kiraladı diye biliyorum. Bu tesisler de zaten bedavaya geldi, Rivadaki ihaleyi kazanan firma bu inşaatların İnşaat ve teslimini ücretsiz üstlenmişti Riva İnşaat sözleşmesi gereğince.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Tam da gayrimenkul piyasası roketlemek üzereyken satmışsın. Zamanlama çok ters olmuş. Olur böyle şeyler, herkesin başına geliyor. Sende 10 daire daha vardır, zengin adamsın vesselam. 😊
    Ne bileyim bitik bir ülke 2001 krizinde herşey tersyüz olmıuştu fiatlar yarıya inmişti öyle hesap ettik,buda yetmedi arnavutköydeki dairede öyle gitti 1.5 tl,beşiktaştaki duruyor,zamanlan gittiğimde duruyorum,Giresunda dediğinden fazla var,tanesi 3-5 milyon arası,155 mt2 her daire deniz manzaralı,şu aralar piyasa durgun,çünü kimsede para yok ekonomi bitik,o değilde mevduat faizleri bile çok düşük enflasyona göre,uyduruk bir enflasyon açıklıyor hükümet,normalde piyasa şartlarına göre 80-100 arası...giresunda 3 daire istanbulda anca iyi daire alıyor,eskiden 2 daire alıyordu,kenar semtlerde bile çok yüksek zaten oralara uğramam,yaş 70 bundan sonra para bana lazım değil çocuk,çoluk için,çocuğumun 2'kisinin durumu çok iyi,biri yanımda istanbulda yönetmendi ekip dağıldı iflas etti çoğu borcunuda bana ödetti,şimdi papucumun yönetmeni,önce işleri çok yiydi para şımartmıştı,baba senin aldığın maaşı ben bir gecede yiyorum diyordu,sonra ekip dağıldı şapa oturdu,ekibin dağılması filimler denetime takılıyordu iktidar bekletiyordu aylarca,sanatı bilmeyene sanat anlatamazsın,iktidar o kadar pislik yaptığı halde hala başımızda,sebebide seçenlerde,en kötüsü adama adaleti teslim ettiler devamlı vatandaşa oradan vuruyorlar,neyse zaten bilen biliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
    6.57 bunun destek noktası gibi duruyor,devamlı oraya iniyor az yukarıya çıktığında,yarı maç var birazda ondan düşmüyor daha,bedelli işi olmasaydı buralara inmezdi,öyleya nasıl olsa keriz çok onlara göre,stoplossum 6.50 idi yarısını okuttum,diğeri giderse gider,gitmesse bakarız sonrasına,50 aşağısı kırılırsa almam beklerim,çünkü stop yaptığımdan en aşağı 40-50 puan aşağıda olması lazım...nerede eski bedelli,bedelsiz olayları,alıp başlarını gidip katlarlardı,hem sektör hemde biz kazanırdık,ülke olmuş artık öpme yeri

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...iktidar o kadar pislik yaptığı halde hala başımızda,sebebide seçenlerde,en kötüsü adama adaleti teslim ettiler devamlı vatandaşa oradan vuruyorlar,neyse zaten bilen biliyor.
    Çok kişinin başına geliyor, ileriye yönelik yatırım yapmayıp eldekini harcama cihetine gidiyor çok kişi ve sıfırı tüketiyorlar. Allahtan senin gibi bir babası var da yırtmış senin çocuk. Ama babaların da gücü bir yere kadar. Her tökezlediğinde ayağa kaldırmak aslında iyi bir şey değil. Bırakacaksın kendi kendine ayağa kalksın, ders çıkarsın ve bir daha tökezlemesin. Türk ana babalar maalesef en ufak bir şeyde bile hemen destek çıkıyorlar. İngiliz Alman ABD liler böyle değil. Çocuğun batmış ise bıraksınlar da kendi imkanlarıyla toparlasın, böyle olursa çok sağlam temel üzerine binayı inşa etmiş olur. ABD de bir laf var, 30 yaşına gelmiş ve henüz iş dünyasında batmamışsan adam olamamışsın demektir diye.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    6.57 bunun destek noktası gibi duruyor,devamlı oraya iniyor az yukarıya çıktığında,yarı maç var birazda ondan düşmüyor daha,bedelli işi olmasaydı buralara inmezdi,öyleya nasıl olsa keriz çok onlara göre,stoplossum 6.50 idi yarısını okuttum,diğeri giderse gider,gitmesse bakarız sonrasına,50 aşağısı kırılırsa almam beklerim,çünkü stop yaptığımdan en aşağı 40-50 puan aşağıda olması lazım...nerede eski bedelli,bedelsiz olayları,alıp başlarını gidip katlarlardı,hem sektör hemde biz kazanırdık,ülke olmuş artık öpme yeri
    10 milyon lot hacimle 6.47-6.48, %2 ekside. Senin stopun altına indi. Tüm malları verdin mi? Tahtada alıcı pek yok, lotlar çok cılız. Kademelerde bir kaç bin lot var. Kuzular uyanırsa daha da aşağı gelir, yok en büyük cimbom deyip hisse başına 4 tl ödemeyi kabulleniyorlarsa da gelmez.

7. Daha geçen sene Ağustosta %100 bedelli yapıp sermayeyi 540 milyon tl den 1 milyar 80 milyon tl ye çıkartmışlardı. Aradan 1.5 yıl geçmeden kallavi bir bedelliye daha gidiyorlar. Şirket tüzüğünü değiştirip bunu otomatiğe bağlasın bari, her yıl istediğimiz zaman istediğimiz oranda kesin olarak bedelliye gideceğiz diye tüzüğe bir madde koysunlar.

8. Maalesef GSRAY'da borsa yatırımcıları şirketin bütün finansman ihtiyacını karşılıyor tek başına. Zaten dernek dibine kadar borçlu, belki de mecburen yükü yatırımcıların sırtına yüklüyor. Ama bu hiç adil değil. Şiarı kar elde etmek olmayan bir şirket var ortada ve azınlık ortak bütün yükü sırtlıyor. Çok can sıkıcı bir durum.

Sayfa 365/432 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •