Sayfa 365/997 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bim poşetle her yere gidebiliyorsun sn ayasofya soft kapanma.

Acile de bim poşetle gidebilirsin.
    Günlük saatlik bim fişi gerek. Denetimde yakalanırsa öperler. Bankaya bile 2 saaat önce randevu almak şartıyla gidiyorsun.

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Denize girmese bisi yok esasında bim poşetle dolaşabilir oralarda. Denize girince büyü bozulmuş.
    polis diyorki o bime gitmiş dönerken soluklanayım demiş gölgeye oturmuş bu durumda denize giren yanında bim poşeti bulundurup elbise üzerine koysaydı marketten gelirken bunaldım bi dalıp çıkayım serinleyim dedim dese kurtarırmış sanki
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,210
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Günlük saatlik bim fişi gerek. Denetimde yakalanırsa öperler. Bankaya bile 2 saaat önce randevu almak şartıyla gidiyorsun.
    Ya onlar kağıt üzerinde. Kaç km gittim denetim yok olsa da arabalara. Sen al eline dolaş. At içine az bisi tamam. Bir sürü gördüm. Millet çözmüş pasaportu.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Benim oğlan muhasebeci sigorta yok. Beş gün işe gidip gelmesi gerekir. 5 günlük plan yapacağız bakalım. Bir ceza yese 3 aylık maaşı gidecek.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim oğlan muhasebeci sigorta yok. Beş gün işe gidip gelmesi gerekir. 5 günlük plan yapacağız bakalım. Bir ceza yese 3 aylık maaşı gidecek.
    öyle bi dünya yok abi,neyi bekliyonuz anlamıyom!!!

bir dilekçe yazın,gerisini siğortasız çalıştran düşünsün siz niye düşünüyonuz,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bim poşet şu günlerde pasaport gibi. Doldur içini biraz domates patates ile işlem tamam.
    Dostum biz aylardır poşetimize sarılıyoruz.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    öyle bi dünya yok abi,neyi bekliyonuz anlamıyom!!!

bir dilekçe yazın,gerisini siğortasız çalıştran düşünsün siz niye düşünüyonuz,,
    Sigorta ile ilgili sıkıntı bende. Devlet ödeyecek sigortayı ama maaş aynı zaten tahsilat yok 250 TL yi üst üste iki hafta alamaz o derecede sıkıntı var. Sigorta yapsa hanımın bakım maaşı kesilebilir. Asgari ücret almasada aldık kabul edilir. 225 tl lik bir kişi başı gelir aşımı nedeniyle. Bu sebeple yapılmadı. Ha asgari ücret alsa sigorta yapılmasına da izin verirdim. Haftalık 250 alır. Daha fazla alması şu krizde mümkün değil. Tahsilat ile masrafları ödeyemiyorlar.

8. 225 TL lik limit aşımı kişi başı değil toplam tutar. Şak diye keser.

Sayfa 365/997 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •