İzledim....üzüldüm....
Harbi mongol olmuş.....demans....beyin error....!!!!!!!!!!!!!
İzledim....üzüldüm....
Harbi mongol olmuş.....demans....beyin error....!!!!!!!!!!!!!
Erdoğan merkez bankası başkanıyla görüştüm, faizleri düşür dedim diye Tv'de konoşunca dolar bir anda yüzde 3 fırlamış. 8.77 lerdeydi bir ara. Şimdi 8.63.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Halen sakinleyemedi tutmayın beni gidecem modunda merkezin adamları tepesine vuruyorlar bok yeme otur diyorlar saniyesinde 4 kuruş inip çıkıyor
bir halt olacağı yok.
İşlemler gece ABD piyasasından uzakdoğu piyasasına kayınca işlem hacmi düştü merkez bankasına müdahale şansı verince fiyatta da görece bir gerileme oldu.Bir posta dayak da, Londra piyasası açılıp işlem hacmi merkez bankası müdahalesini etkisiz bırakacak düzeyde yükselince gelir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şey, bir gecede bir aylık mevduat faizi kadar getirmiş. Yani yaklaşık % 1,50 oranında.
https://www.instagram.com/p/CPl_JXqN...dium=copy_link
Zaytung ama aslında zaytung değil
bir halt olacağı yok.
Fed bile faizi mevcut ekonomik duruma göre belirliyor , biz Fed den öte bir güce sahibiz , asker millet olmamız hasebiyle "faizler düşecek , düş " şeklinde işi bitiriyoruz , fakat işin ters tarafı faizler komuttan anlamıyor üstüne asker gibi disiplin cezası korkusu hiç yok , ne desen tersini yapıyor , bunu nasıl anlatacağız faizlere bu soru işte .
Ben artık şahsen , sayın Başkan Erdoğan in faiz lafının sonuçlarını oğrenecegini sanmıyorum , dolara falan bakmaz , yanındakiler den kimse de söylemeye cesaret edemez.İşler bu nedenle böyle gidiyor . İlk Rockefeller miydi , tek nüsha gazete basilirmis son günlerinde kendisine herşeyin çok iyi olduğunu gösteren , böyle bir otel procem var otelde bütün kanallar ve gazeteler herşeyi mükemmel gösterecek ....Yatırımcı arıyorum .
Yer İmleri