Arkadaşlar karel 2020 mayısından bugüne elimde tutuyorum bir bedelsiz iki bedelli sermaye artırımına katılmış biri olarak karel bilançoları her dönem en geç açıklayan şirketlerin başında geliyor…ben şirketin bilançosunun piyasanın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum ama eskisine kıyasla daha iyi geleceğini düşünüyorum…eninde sonunda bu hisse bir yerden dönecektir netastan ve alctl fazlası var eksiği yok karelin bu hissenin bu şekilde olmasın tek nedeni doholo olan güvensizlik bence
11 lere dayandı önümüzdeki hedef 10
bir sirkette en kotu ne olabilir hepsini yaşadık sağolsun hepsinin eline sağlık 1)şirketi sattılar borsadaki fiyatınin altına hadi dedik tamam 2) dohol aldığını öğrendik guvenilmrsede parası var dedik onada tamam 3)parası olan dohol geldiği gibi yüzde yüz bedelli dedi onada eyvallah ortagiz ya bizden çıksın para 4) bu bedelli yetmedi modernazyon yapicaz dediler onada şirket büyücek onada katıldık 5) fabrika yandı dedik bu ne yok sigorta var yok bilmm ne doğru düzgün açıklama yok ne kadarini karşılıyor falan oda yok 6)arkadaşım şirket piyas değeri kadar iki iş anlaşması yapıyor hisse yine düşüyor 7) yetmiyor üstüne patiswis 8)oda yetmiyor patiswis ortağı bizim ortak hisse satışı yapıyor ya kardeşim yatırımcını hiç mi dusunmezsin sen hiç mi vicdan yok sizde
doğan kareli 30.06.2022 tarhinde devrin tamamlanmasıyla 10.53 tl fiyattan aldı iki bedelli yaptı üzerinden 2 yıl 3 ay geçti fiyat 11 tl
diyecek bir şey yok
Yer İmleri