Sayfa 365/415 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon
Arama sonucu : 3320 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    siz yazmadan silmiştim bıktığım için ama yazayım masal anlatan sizsiniz. Dohol bilançosu 16 eylül haftası gelecekmiş y.i. dedi. Karel de aynı hafta geliyor ve her dönem son günlere doğru yolluyorlar. İşler kötü gittiği için yollayamıyorlar ne demek? Yalanla cahillikle övmekle bunun arasındaki fark ne? Neyi sallamışım? Fiyat hareketine bakıp sallayan sizsiniz.
    Hocam uzatılacak birşey yok varsa belirli tarih linki paylaşırsın..16 eylül diyen sizsiniz ispat etmek zorundasınız...ona bakarsan zaten 20 eylül son bilanço için...

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Bilanço bu sene yok sanırım...Çok felaket zarar var sanırım ki gönderemiyorlar....Bu şirket sanırım hiç kar etmeyecek iyi yönetilmiyor aynı insanlarla devam ediyorlar....
    bilanço gelse ne olacak xtrader hocam gene zarar yazacak içeriden sızdırmışlar haberi herhalde bilanço öncesi satışlar ona işaret ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    bilanço gelse ne olacak xtrader hocam gene zarar yazacak içeriden sızdırmışlar haberi herhalde bilanço öncesi satışlar ona işaret ediyor
    Arkadaşlar karel 2020 mayısından bugüne elimde tutuyorum bir bedelsiz iki bedelli sermaye artırımına katılmış biri olarak karel bilançoları her dönem en geç açıklayan şirketlerin başında geliyor…ben şirketin bilançosunun piyasanın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum ama eskisine kıyasla daha iyi geleceğini düşünüyorum…eninde sonunda bu hisse bir yerden dönecektir netastan ve alctl fazlası var eksiği yok karelin bu hissenin bu şekilde olmasın tek nedeni doholo olan güvensizlik bence

4.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar karel 2020 mayısından bugüne elimde tutuyorum bir bedelsiz iki bedelli sermaye artırımına katılmış biri olarak karel bilançoları her dönem en geç açıklayan şirketlerin başında geliyor…ben şirketin bilançosunun piyasanın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum ama eskisine kıyasla daha iyi geleceğini düşünüyorum…eninde sonunda bu hisse bir yerden dönecektir netastan ve alctl fazlası var eksiği yok karelin bu hissenin bu şekilde olmasın tek nedeni doholo olan güvensizlik bence
    bu kar marjları ile bilançonun düzeleceğini tahmin etmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    bu kar marjları ile bilançonun düzeleceğini tahmin etmiyorum
    Moderasyon yatırımı ve Türkcell’e geçen yıl yapılan dolara endeksli 6 milyarlık anlaşma bu kar marjını olumlu yönde etkileyeceğini tahmin ediyorum…birde benim Türk telekom ile vodafonla yaptığı gibi bir anlaşmanın olma olasılığı…

6. 11 lere dayandı önümüzdeki hedef 10

7.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    11 lere dayandı önümüzdeki hedef 10
    bir sirkette en kotu ne olabilir hepsini yaşadık sağolsun hepsinin eline sağlık 1)şirketi sattılar borsadaki fiyatınin altına hadi dedik tamam 2) dohol aldığını öğrendik guvenilmrsede parası var dedik onada tamam 3)parası olan dohol geldiği gibi yüzde yüz bedelli dedi onada eyvallah ortagiz ya bizden çıksın para 4) bu bedelli yetmedi modernazyon yapicaz dediler onada şirket büyücek onada katıldık 5) fabrika yandı dedik bu ne yok sigorta var yok bilmm ne doğru düzgün açıklama yok ne kadarini karşılıyor falan oda yok 6)arkadaşım şirket piyas değeri kadar iki iş anlaşması yapıyor hisse yine düşüyor 7) yetmiyor üstüne patiswis 8)oda yetmiyor patiswis ortağı bizim ortak hisse satışı yapıyor ya kardeşim yatırımcını hiç mi dusunmezsin sen hiç mi vicdan yok sizde

8. doğan kareli 30.06.2022 tarhinde devrin tamamlanmasıyla 10.53 tl fiyattan aldı iki bedelli yaptı üzerinden 2 yıl 3 ay geçti fiyat 11 tl
    diyecek bir şey yok

Sayfa 365/415 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •