Sayfa 365/445 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

kozaa yı çıldırttılar trade yapalım derken arkadan el sallar pozisyona geldik

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    kozaa yı çıldırttılar trade yapalım derken arkadan el sallar pozisyona geldik
    abi soruyorsun 5,85 geçerse roketler diyorum tam rokete geçince satıyorsun ....

alırkende acele edip düşüşe geçince alıyorsun

doğru hisse seçiyorsun ama biraz zamanlama hatası var onuda düzeltirsen bu iş tamam
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku

doğru hisse seçiyorsun ama biraz zamanlama hatası var onuda düzeltirsen bu iş tamam
    evet biraz aceleciyim kardeşim
    kardemir de ve petkim var bi onlara bakabilirmisin

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku

Slm dostlar.Kozaa da 6.23 direnci vardı zamansalliktan değişmiş olabilir ama.Asil kilit rakamı 6.58 orayı kırmadı bakalım bu sefer kirabilecek mi.

Bu arada pegi elimde yok ama ağam benim sihirli rakamlara yaklaşınca cikmistim 23. 50 civarı.Yine bir şeyler yapıyor gibi sanki.22.90 ı destek yaptı. Endeks bozmaz destek verirse bir deneme yapabilir mi ne dersin?Herkese saygilar.Bol kazanclar olsun.YTD

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    evet biraz aceleciyim kardeşim
    kardemir de ve petkim var bi onlara bakabilirmisin
    kardemir in tekniği berbat ama günlükte 2,80 de bir doji yapmaya çalışıyor yaparsa yarın için bir yukarı yönlü tepki gelebilir 2,94 lere kadar

ama haftalıkta 3,08 altında kaldığı sürece hedefi 2,64 dür şimdilik iyi şeyler söylemek zor demir için

petkim saatliket 5,01-5,03 direçleri aşmadan işi zor 4,94-4,79- destekleri

günlükte ise 5,08 altında düşüşle devam

4,81-4,73-4,66 günlükte destekleri
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Slm dostlar.Kozaa da 6.23 direnci vardı zamansalliktan değişmiş olabilir ama.Asil kilit rakamı 6.58 orayı kırmadı bakalım bu sefer kirabilecek mi.

Bu arada pegi elimde yok ama ağam benim sihirli rakamlara yaklaşınca cikmistim 23. 50 civarı.Yine bir şeyler yapıyor gibi sanki.22.90 ı destek yaptı. Endeks bozmaz destek verirse bir deneme yapabilir mi ne dersin?Herkese saygilar.Bol kazanclar olsun.YTD

pegasusta sıkıntı goldman saksın verdiği hedef fiyat diye biliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    pegasusta sıkıntı goldman saksın verdiği hedef fiyat diye biliyorum
    Kör olası kuyuya bir taş attı İşte.yine de corbasini verdi sağolsun.Eyvallah ağam.

8. Yaw garan napsak bugun tutsakmi yarini bekleyip duruma goremi satsak insanda tirsiyor tekrar salacak diye

Sayfa 365/445 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •