Sayfa 366/690 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hacimsiz bir şekilde yükseliyoruz.. Olması gerektiği gibi,... başıboş dolaşan lot yok çünkü... fiyat makul seviyeye gelirse hacim artar ..fiyat 58, eşleşme 6100, alış bekleyen 22800..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Kardeş buyrun satın diye buralarda dolaştırıyor. 63'ü beğenmediğinizse 53 olsun dedi. Baktı olmuyor yine kademe kademe çıkarıyor. Satmıyoruz kardeş satmıyoruz. Ya hep beraber kazanacağız ya hep beraber batacağız.

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Kardeş buyrun satın diye buralarda dolaştırıyor. 63'ü beğenmediğinizse 53 olsun dedi. Baktı olmuyor yine kademe kademe çıkarıyor. Satmıyoruz kardeş satmıyoruz. Ya hep beraber kazanacağız ya hep beraber batacağız.
    Nokta...

5. Bu hareketler kötü değil. Esem küllerinden doğacak mı acaba? İsteseler gömerler ama onu da yapmıyor. Satmaya niye yok gibi. Olmasın da.

Arkadaşlar yeni telefon almıştım..hatta cuma günü ekran görüntüsünü atmıştım buradan..ama ne olduysa bu hafta ekran görüntülerini forumda paylaşamıyorum..ingilizce olarak 19 KB ı geçemeyeceği yazıyor.benim görünti 60 kb MIŞ. TELEFONUN mp İNİ DÜŞÜRDÜM FALA OLMADI...anlayan var mı...teşekkürler...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeni telefon almıştım..hatta cuma günü ekran görüntüsünü atmıştım buradan..ama ne olduysa bu hafta ekran görüntülerini forumda paylaşamıyorum..ingilizce olarak 19 KB ı geçemeyeceği yazıyor.benim görünti 60 kb MIŞ. TELEFONUN mp İNİ DÜŞÜRDÜM FALA OLMADI...anlayan var mı...teşekkürler...
    Hocam şurayı bir dene istersen 20 MBye kadar izin veriyor : https://hizliresim.com/

8. Akşama tavan mı..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 366/690 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •