Sayfa 366/623 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Alet in üstünde oynarken suç üstü basılan ekip ne var ne yok satışa çıkarmak için başvuru yapmış ulen ibbiinnee kendi ekibinede mi yamuk yaptın.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Alet in üstünde oynarken suç üstü basılan ekip ne var ne yok satışa çıkarmak için başvuru yapmış ulen ibbiinnee kendi ekibinede mi yamuk yaptın.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/838699

3. Tera ihev satarken İhlas almış bundan çıkıp holding e geçmiş spekler bu spekler bunu 0.30 kuruştan 4 tl ye kadar götürmüşlerdi şimdi aynı spekler holding e geçmişler orada ne olur 0.67 tavana kitlemişler kağıdı

4. Ne gündü bee bi hissem tabanda bi hissem tavanda yakcak devre kalmadi kafada[emoji1787]

5. Bi de sunu diyim yaşı kemàle ermis ablalar abiler sakın ola bu *** tahtayi izlemesinler kalpleri kaldirmayabilir [emoji57]

Alıntı Originally Posted by Ebulzurna Binborazan Yazıyı Oku
    Bugün devre kesmesi lazımdı. Spk göz yumdu. Spk da işin içinde sanki.
    Hocam, ben ''Muhtar Bilgi Sistemi'' üzerinden gereken yere gerekeni yazdım. Hatta manipülasyon ve spekülasyon yapan şahısların bu cennet vatanımıza terörizm kadar zarar verdiklerini de belirttim.

7.  Alıntı Originally Posted by Muhtar63 Yazıyı Oku
    Hocam, ben ''Muhtar Bilgi Sistemi'' üzerinden gereken yere gerekeni yazdım. Hatta manipülasyon ve spekülasyon yapan şahısların bu cennet vatanımıza terörizm kadar zarar verdiklerini de belirttim.
    Yapsan ne olacak ki Sayin Muhtar.. hiç bisey çıkmaz iki satır matbu yazı ile cevap verirler o kadar.. inşallah rabbim bu kul hakkı yiyicileri korona virüs ile cezalandırsın.. amin.

8. KAP *** BORSA İSTANBUL A.Ş. *** IHEVA *** Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

Yatırım Aracı Bazında Tedbir Uygulanması

Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Borsa İstanbul A.Ş.Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6.maddelerindeki hükümler
    çerçevesinde,Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (IHEVA) payının
    piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle IHEVA payında 17/04/2020tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut "Açığa Satış
    Yasağı"na ilave olarak "Kredili İşlemYasağı" ve "Brüt Takas" önleyici tedbirleri uygulanacaktır. IHEVA payında
    uygulanacak tedbirin uygulanacağı son tarih 16/07/2020'dir.

Sayfa 366/623 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •