Sayfa 366/802 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    elindeki dövizi holdinge borç verdi diye biliyorum geri aldımı takip etmedim

holdinge borç vereceğine onun yerine hammadde alıp stoklasaydı dövizden çok kazanırdı

patron işte parayı ordan alıp öbürüne veriyor arsayı ondan satıp buna alıyor tam bir borsacı
    Durdo nun genel kuruluna katılmıştım, patronları Harika insanlar. Virüs elverirse buna da bir katılmak istiyorum inşallah. Aklımda deli sorular var şerh hakkımı kullanmak geliyor içimden hayırlısı bakalım YTD

2.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Durdo nun genel kuruluna katılmıştım, patronları Harika insanlar. Virüs elverirse buna da bir katılmak istiyorum inşallah. Aklımda deli sorular var şerh hakkımı kullanmak geliyor içimden hayırlısı bakalım YTD
    yatırımcı adam grafiğe 60 dk günlük bakmaz haftalık yada aylık bakar

aylık grafiğe baktığımızda düşüşten sonra çıkışa geçtiğinde kaç ay sürüyor

kasımda aşk başkadır dedirtiyor patron

şirkette işleyişinde sorun yok önümüzdeki konjoktüre göre patronda fazla mani olamaz gibi

bugün doğu akdenizdeki yabancı şirketler doğalgaz arama işini bıraktı 1 seneliğine

bir tek türkiyenin gemileri kaldı ordada güzel gelişmeler oluyor

tabi dolayısıyla bizim şirketede bu olumlu yansıyacak

3.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    yatırımcı adam grafiğe 60 dk günlük bakmaz haftalık yada aylık bakar

aylık grafiğe baktığımızda düşüşten sonra çıkışa geçtiğinde kaç ay sürüyor

kasımda aşk başkadır dedirtiyor patron

şirkette işleyişinde sorun yok önümüzdeki konjoktüre göre patronda fazla mani olamaz gibi

bugün doğu akdenizdeki yabancı şirketler doğalgaz arama işini bıraktı 1 seneliğine

bir tek türkiyenin gemileri kaldı ordada güzel gelişmeler oluyor

tabi dolayısıyla bizim şirketede bu olumlu yansıyacak
    Şu 500 bin başıboş dolaşımdaki senedi tedavülden kaldırtmak lazım. Dur bakalım çıkar bir babayiğit belki şu bilanço bir gelsin. Saçmalamazlarsa bilançoda ! YTD

4.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Şu 500 bin başıboş dolaşımdaki senedi tedavülden kaldırtmak lazım. Dur bakalım çıkar bir babayiğit belki şu bilanço bir gelsin. Saçmalamazlarsa bilançoda ! YTD
    uyanık piyasada fazla lot olmadığı belli olmasın diye takaslardaki halka açıklık oranını bile fazlaymış gibi gösteriyor

ilk sıradaki garantinin elindeki 3.3 milyon lotun 3 milyona yakını halka açık olmayan hisse

takaslara bakarsan 8.5 milyon lot var gibi gözüküyor

bu şirketin %52 ye yakını halka açık oda 5.5 milyon lot yapar ama takaslara bakan 8.5 milyon görüyor

5.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    uyanık piyasada fazla lot olmadığı belli olmasın diye takaslardaki halka açıklık oranını bile fazlaymış gibi gösteriyor

ilk sıradaki garantinin elindeki 3.3 milyon lotun 3 milyona yakını halka açık olmayan hisse

takaslara bakarsan 8.5 milyon lot var gibi gözüküyor

bu şirketin %52 ye yakını halka açık oda 5.5 milyon lot yapar ama takaslara bakan 8.5 milyon görüyor
    Bi babayiğit lazım Kısacası. Varlığını hissettirse anlarlar zaten dur bakalım görelim şu bilançoyu. YTD

6. 01.05.2020 06.05.2020 arasi yani 5 günde citi 76 bin deutche 62 bin civari görünüyor takasbank ta resim var ama bende paylasamiyorum

7. Arkadaşlar şu kısır dediğimiz tahtada 5 aracı kurum 200 bin üzeri mal satabilmişler. Bugünden itibaren kağıdımıza inancım daha da arttı YTD

Sayfa 366/802 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •