Sayfa 366/931 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by ozanz Yazıyı Oku
    Evet dediginiz gibi sayin Serkan74, viop daki shortlari yazmadim ozellikle dun gece. Cunku bu konuyu cok konusmustuk onceden.

Benim anlamadigim gecen sene de dolarin dususunde o 3.30 lari gordugu donemde shortlarini kapamayip short pozisyonlarini korudular. Yilbasinda da mecburen vade degistirip short devam ettiler.
    Bu iki aksiyon nedeni ile acayip sogumustum,

Su an bende tekrardan portfoylerini takip etmeye basladim, - bunca firsatin oldugu piyasada ne yapacaklar? Merak icindeyim.

portfoydeki eurobondlari hedge etmek icin boyle mi devam edecekler yoksa portfoyu buyutebilmek icin ( kendi risk anlayislari dogrultusunda tabi ) aksiyon alabilecekler mi?
    Merakla bekliyorum,

Sent from my iPhone using hisse.net
    bence portföyü eritmek için kısa pozisyonu kapatıp, doların geriye düşüşünden faydalanabilirler. böylece 40-50 mil zarar yazabilirler. zaten amaçları portföyü eritmek değil mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    bence portföyü eritmek için kısa pozisyonu kapatıp, doların geriye düşüşünden faydalanabilirler. böylece 40-50 mil zarar yazabilirler. zaten amaçları portföyü eritmek değil mi?
    eminmisin ?40-50 milyon zarar işyatı batırır

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    eminmisin ?40-50 milyon zarar işyatı batırır
    kötü yönetime laf sokmak için kinaye yaptım.

4. Bir miktar hisse pozisyonlarini arttirsalar bile uzun vadede acayip kar yazarlar. Deli gibi firsat var piyasada ammmaaa... burda hareket kolay olmuyor gorduk
    Hep..

Sent from my iPhone using hisse.net

5. bence şuan olduğu vaziyeti korumalı seçimlerden sonra ve son çeyrekte herşey olumluya kayacaktır. bunu söylerken sadece dolar dan yazılan zararı kastediyorum. hisse seçimi yapıp uzun vadeye bağlanırsa arkadasın dediği gibi güzel bir kar yakalana bilir sene sonunda.ama tek anlamadığım doların fırlayacağı 2 seneden beri biliniyordu neden buna göre vziyet alınmadı .

6. Sabah 9:55 de yazılmama rağmen .79 alım talebim karşılanmadı. Çok talep varmış demekki. Yarın tekrar deneyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Sabah 9:55 de yazılmama rağmen .79 alım talebim karşılanmadı. Çok talep varmış demekki. Yarın tekrar deneyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    aynen benimde 79 a yazdım sabah şimdi baktım gene gelmemiş.yarına artık kısmet

8. Selam şirket bu çeyrekte zarar yazacak diyorsunuz neden neredeyse güncel fiyat olan 79 a alım yazıyorsunuz daha aşağıyı bekleyemez misiniz? Şahsen eurobond dolar ilişkisinden çok anlamadığımdan sizin dolar dan dolayı zarar yazılarınızdan dolayı alımlarımı erteledim.

Sayfa 366/931 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •