Sayfa 366/899 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7186 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Şimdi gelelim bu hafta neler oldu.

En yüksek gün ici rakam en yüksek günlük ve haftalık kapanış gerçekleşmiş oldu.

Takasta 1 numara olarak uzun yıllardır kalan ıcbc son aylardaki düzenli satışıyla ki bu gün de net satıcı konumunda 32000 lot satmış bu gün.

Alış tarafin da 20000 lot civarı yabancı olması muhtemel kurumların alışıyla günü ve haftayı tamamladık. Bu bilgiyi malesef t2 günü net olarak paylaşabileceğiz.

Olası riskler ve beklentiler

Haftaya cuma günü meclis gündemi belli olacak ve takip eden pazartesi cuma arası meclis toplantıları icra edilecek.

Meclis gündemine girmesi yüksek olasılık ama meclis kararı ne olacak bunu şahsen ben bilmiyorum beklenti meclisten geçip askıya çıkartılması yönün de anladığım kadarıyla bu ağır basmakta.
    Olmassa ne olur en fazla 1 ay daha otelenir. Dosya zaten imar komisyonun da. Adamlar bir rapor yazıp meclise sunacaklar mecliste rapor doğrultusunda karar verecek.

Piyasa riski olarak avrupa birliği denen ********lerin eylül ayı toplantısında memleketimize olası yaptırım uygulaması tehdidi mevcutmuş.

Tüm bu bilgiler ışığında şahsım olarak zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey olmadığından dolayı hareketsiz beklemeye devam edeceğim.

Turgg önümüzde ki günlerde aşağı ve yukarı çok sert hareketler edebilmesi ihtimal dahilindedir diye düşünüyorum.

Bir taraf meclis gündemine girip aşkı sürecinin başlamasını satın alacakken bir taraf bu iş aşkı bile olsa daha uzun zaman var deyip yeni gelen gelecek olan olası yatırımcılara bayrağı devredebilir.

Hangi taraf ağır basar bilemiyorum. Herkes kendi riskini yönetsin zaten belli bir seviyeden sonra kendi aramızda rakip olacağız arazi satılana kadar.

Kimse başkasının etkisi altın da kalmadan kendi kararını kendi versin sonradan ondan oldu bundan etkilendim demesin.

Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim.

2. benide korkutan icbc nin satmasi...nedenmi eski ismi tekstil bank...patronun en eski lotlari orada idi belkide satis yapiyor havasida verebilir...onumuzdeki gunlerde cikar kokusu...dedigim gibi imar sureci uzayacak korkusu itiraz surece vs vs...hazir kardayken verdim...ama bu surec uzayabilirde kisa da olabilir...herkes nasibini yer...benim nasibim bukadarmis...ara ara girip okurum buralari

3. Turgg 5-10 katlamış sığ kağıtlar dan ne farkı var yılların acısını önümüzdeki günlerde çıkartır hiç bir şey yapmadan sadece beklemek..2 ay önce satmakla hata etmişim 46 dan o zamanda imar çıktı çıkacak hop 1ayda 76 olmus fiyat... tatgd ci kimdi Ziraat den işlem yapan uyduk
    güzelim turgg kanatlandı.. varsın uzasın hedef feza ...ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    kalanlara bol kazanclar...son malimida bugun verdim 76.10 dan benden alanda kazansin...yeter artik bana yasattigi stres...en azindan bekledigime deydi....
    Hayirli olsun kardes .allah agiz tadiyle yemeyi nasip etsin.ama biraz erken ayrilmissin.bir kismini bari tutsaydin

5.  Alıntı Originally Posted by Furkand Yazıyı Oku
    Hayirli olsun kardes .allah agiz tadiyle yemeyi nasip etsin.ama biraz erken ayrilmissin.bir kismini bari tutsaydin
    aslinda 500 lot birakmakti amacim ama olmadi...saglik olsun...bende biliyorum bu kagitin ederini ama bir yerden sonra keske dememek icin sattim

6. Şişşşşt!!! sessüzlük!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Pişt kimse var mu... 🤣🤣

8.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Sn paydasim bir kez daha hayırlı olsun. Mallarınızı satmaniz yorumlarınızı paylaşmanıza engel değil takipte kaldığınız sürece bizlere dışardan gözüktüğü sekil de turgg anlatmaniza ve paylaşımlarınıza devam etmenizi isteyeceğim. Malum için de olarak bazı şeyleri kaçırıyor da olabiliriz en azından siz sakin bir kafayla izleme şansı bulacaksınız.
    İşte, tam bir profesyonel bakış açısı. Geçen yıl az linç yemediniz ve buna rağmen mücadeleyi hiç bırakmadınız üstadım. Hassaten tebrik ederim. Umarım hakettiğiniz seviyelerden sizlere de ayrılmak nasip olur. Burada defalarca yazdım, hiç kimsenin beklentisi, portföy yapısı haliyle vadesi bir diğeriyle aynı olmayacağı için her fiyat değişiminde bu yaprak dökümü giderek artacaktır. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun. Özellikle uzun yıllardır engin bir sabırla hisseyi elinde tutan dostlarım umarım hakettiklerini alırlar.

Sayfa 366/899 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •