Sayfa 366/678 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Sen yazdıklarımı okumadın galiba iyi oku cevabı göreceksin. Asıl sen sorduklarımu es geçtin. Neden yönetim uzun yatırımcıyı ezdi şimdiye kdar. Temettü vermedi ihracat yapamadı geri alım yapmadı bçr defa yatırımcı lehine hareket etmedi. Borsa ralli yaparken, ASELSAN muadilleri ona katlarken biz ıkına sıkına çarpı üç yaptık ?
    Ben bu tartışmayı başlattığımda ASELSAN zirvede idi. Eğer satan olduysa iyi yapmış. Alttan daha ucuza almıştır. Kaldiki burada yazılanlar ile alım veya satım yapan zaten bıraksın bu işleri. Benim arzu ettiğim bu konunun gündeme gelmesi idi çok şükür geldi. Artık herkes kendine çeki düzen verecek çünkü spotlar yakıldı ;)
    Sana daha öncede dedim ben öngörülüyümdür diye. Bak bundan sonra ASELSAN nasıl harekt edecek gör . Ben artık pozitifim. Tartışmanın işe yaradığını da göreceksin emin ol

2. Borsada burada olduğu kadar yatırımcının ezildiği tonla tahta var. Sistemi komple benim gibi dibine kadar eleştirende pek yoktur. Uzundan kastın ne 5 yıl mı? Çıkar 20 yıllık ASELSAN yatırımcısı gelir konuşur bakarsın o zaman ne olmuş? Bu durumun BAYKAR ilişkisi ile ne alakası var? Bir de oldu olacak Başkanlık sisteminden sonra oldu yaz tam olsun.

Değerlendirmelerin hep yanlı ve bu şekilde analiz doğru değil.

Tabii bıraksın bu işleri sen sürekli aynı şeyleri yaz yatırımcı etkilenmesin.

Bu arada hani bilmiyorsan bilgin olsun geçende Baykar ı eleştirdi diye mutlu olduğun kişinin bu piyasanın karartılmasının altında imzası var.

Bu piyasaya bundan daha büyük kötülük zaten yapılmadı. Ben eleştiriyi de herkes kendisini yere göğe sığdıramazken taaa o zaman yaptım. Daha devam edeyim fon ve portföy yönetmelikleri fecaat yine onun zamanında bu hale geldi. Bir de serbest fon icat edildi. O topa zaten hiç girmeyeyim çıkamayız.

Tekrar soruyorum mesela 12 aylık bilanço ne gelirse yönetime eleştirilerinden dolayı özürden geçtim teşekkür edeceksin?

Pozitifsin öyle mi? Yoo bence negatif kalsaydın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 16-01-2023 saat: 23:25.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Borsa yaklışık yüzde beş düştü ASELSAN taban yedi neredeyse ama borsa yüzde beş çıkınca aselsanda yüzde beş çıkıyor.
    Yönetimden ses var mı yok.
    Şirket güzel, yönetim kötü, şirket üretiyor ama ihraç edemiyor, hamaset yapanlara göre uçuyor kaçıyor herşeyi millileştiriyor, hatta hızını alamadı, borsadaki yabancı yatırımcıları ürküterek, yatırımcılarınıda millileştirdi ))
    Birkez daha warren buffet haklı çıktı bana ders verdi. Yönetimi iyi ve ahlaklı olmayan şirketlere bulaşmamak lazım gerçekten. Sat al devam gibi.
    Pozitifsin demek.2 seans gününde bu yazı perşembe akşamı ne oldu hayırdır AsELSAN yönetimi mi değişti bu hafta sonu?

Hani son yazı yazmıştın o akşam?

Herhalde hamaset yapanda Haziran ayından bu yana sadece yatırımcı için yazı yazan mecbur kalmadıkça tartışmalara girmeyen ben oluyorum sanırım.

Bilgin olsun 6 ay da * 3 yapan bir tahtaya hem de bu ASELSAN tahtası 6 ayda * 3 büyük harekettir. Uzun vadeli yatırım değil al-sat tahtası öyle mi?

Sen al-sat sat al yapmış kazanmışsındır. Allah daha çok versin gözüm yok.

Ama bu tahta yalnız al-sat tahtası yazarsan ki daha öncede yazmaya kalkışanlar oldu hooop orda durun derim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Kardeşim yazdıklarımı anlıyamıyor musun anlamamış numarası mı yapıyorsun. Değişen şey spotlar açıldı dedim ışık yandı ışık, artık iki kere düşünecek herkes yanlış yaparken, aselsan yatırımcısı bu görmezden gelen yönetimin tavrı değişecek. Sana burda Ali babacanı veya başkasını savunmam benim bu topicte tek yanlı olduğum şey ASELSAN ve yatırımlarımın bana getirisi.
    ASELSAN yönetimi şimdiye kadar görevini yapsa zaten sadece bilgi paylaşırdık güzel güzel yada hiç birşey yazmaz idim. Neyse ben söyleyeceklerimi söyledim dediğim gibi baykarın tartışılması iyi oldu hatta süper oldu.
    Bu saatten sonra ASELSAN yatırımcısının yüzü güler çünkü yönetim bizi görmezden geldiğinde sorgulamalar başlayacak spotlar daha bir parlak yönelecek onlara.
    Bak gör borsa performansı nasıl güzelleşecek, bilanço nasıl makyajlı güzel gelecek, yatırımcı lehine nasıl güzel haberler gelecek, ihracat rakamını nasıl artıracakalar ve tüm bunlar borsa fiyatına nasıl pozitif yansıyacak. Senin yerinde olsam bana kızmak benimle tartışmak yerine teşekkğr ederdim )

5. Niye sana teşekkür ediyorum çok pardon? Hayal dünyasında yaşıyorsun. Burada yaşanan yükselişin bu bahsettiklerinle zerre alakası yok.

Bu yükselişin tek sebebi trenddir.

Trend sona erince sen sosyal medyada 1000 kişi topla sabah akşam yönetimi eleştir BAYKAR'ı eleştir faydası oluyor mu bakarsın.

Ben sana ne yazdım yapma bu tartışmalar uzamasın yatırımcı zarar görecek bence gördü sen kabul etsende etmek istemesende.

Beni tek ilgilendiren kısımda buydu. Bu yüzden tuttum sana karşı yazı yazdım.

Yoksa ne BAYKAR ı eleştirmen ne de yönetimi eleştirmen herkes düşüncelerinde özgürdür.

Topiği gereğinden fazla işgal ettiğim içinde kusuruma bakmayın lütfen.

Eğer burda yzdıklarınla veya paylaştığın uyduruk YouTube video linkleri ile yatırımcıyı koruduğuna inanıyorsan emin ol benden büyük hayalperestsin.
    Teşekkür olayı ironi idi bu arada )

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın JUnge ISCTR bedelsiz vermeden önce kaç kez 5,4 lardan döndü ben hatırlamıyorum.Bedelsiz bölünme ile düzeltilmiş hali 2,44

Hisse 13,49 gördü. Bu para ana pozisyonda afedersin k.çını kakıp oturmadığın sürece başka hiçbir şekilde kazanılmaz.Hadi küçük lotlar olsa arada trade eder arada pozisyonda kalırsın.Ama para büyükse al-sat meraklısı hiç kimseye kolay kolay yedirmezler o parayı.

Ben ASELS de hergün trade edebilirim.İşlemlerin çoğu karlı olur.Ama ben bu hissede bu amaçla pozisyon almadım.

ASELS 24.06.2022 günü oluşan grafik ve trendden sonra bence esas alı o gün verdi.Tabii ki endeksteki bull market sinyali ile beraber. Ondan sonra aradaki git geller okyanustaki küçük dalga olur sadece.
    Evet bak çok faydasız bir yazı.Yorum yapmak el yakarken 14.09.2022 de yazılmış.

Aklında olsun ben hayal kurmam analiz yaparım. Benim yaptığım bazı analizlerde çoğunun ancak hayallerinde olur. Bu iş benim hobim değil mesleğim.Herkese iyi akşamlar dilerim.

Tamam pes ettim herşeyi sen biliyorsun, bizi sen koruyorsun, bu iş senin işin, biz hayalperestleri ve cehaletimizi hoşgör. Sen büyüksün en büyüksün. İyi akşamlar diliyorum

Sayfa 366/678 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •