Borsada burada olduğu kadar yatırımcının ezildiği tonla tahta var. Sistemi komple benim gibi dibine kadar eleştirende pek yoktur. Uzundan kastın ne 5 yıl mı? Çıkar 20 yıllık ASELSAN yatırımcısı gelir konuşur bakarsın o zaman ne olmuş? Bu durumun BAYKAR ilişkisi ile ne alakası var? Bir de oldu olacak Başkanlık sisteminden sonra oldu yaz tam olsun.
Değerlendirmelerin hep yanlı ve bu şekilde analiz doğru değil.
Tabii bıraksın bu işleri sen sürekli aynı şeyleri yaz yatırımcı etkilenmesin.
Bu arada hani bilmiyorsan bilgin olsun geçende Baykar ı eleştirdi diye mutlu olduğun kişinin bu piyasanın karartılmasının altında imzası var.
Bu piyasaya bundan daha büyük kötülük zaten yapılmadı. Ben eleştiriyi de herkes kendisini yere göğe sığdıramazken taaa o zaman yaptım. Daha devam edeyim fon ve portföy yönetmelikleri fecaat yine onun zamanında bu hale geldi. Bir de serbest fon icat edildi. O topa zaten hiç girmeyeyim çıkamayız.
Tekrar soruyorum mesela 12 aylık bilanço ne gelirse yönetime eleştirilerinden dolayı özürden geçtim teşekkür edeceksin?
Pozitifsin öyle mi? Yoo bence negatif kalsaydın.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 16-01-2023 saat: 23:25.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri