Sayfa 367/639 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. İnşaallah arkadaşlar. Zaten bu genel kurulda yapıcı/iyileştirici önlemler alınmazsa, çok değil sadece 1 yıl içinde hepimiz iflas bayrağını çekeriz.
    Nûn

2. En başından dediğim gibi çıkacak karar mükemmel olmayacak. Bizi tedirgin eden ve hala sürüncemede kalabileceğimiz kararların alınması muhtemel gibi.

Ankaradayım vekalet vermeye hazırım genel kurul için...

Geçenlerde akyürek gıda diye bir firmadan bahsettim kimse önemsemedi o da gıda üzerine acaba o şirketin akpaz ile bir bağı var mı? Genel kurulda bir sürpriz çıkar mı o şirket ile ilgili? Ne de olsa aynı aileye ait şirket...

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    En başından dediğim gibi çıkacak karar mükemmel olmayacak. Bizi tedirgin eden ve hala sürüncemede kalabileceğimiz kararların alınması muhtemel gibi.

Geçenlerde akyürek gıda diye bir firmadan bahsettim kimse önemsemedi o da gıda üzerine acaba o şirketin akpaz ile bir bağı var mı? Genel kurulda bir sürpriz çıkar mı o şirket ile ilgili? Ne de olsa aynı aileye ait şirket...
    Akyürek Gıda uzaktan akrabalar bunlarla alakası yok onlar önceden de vardı

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    En başından dediğim gibi çıkacak karar mükemmel olmayacak. Bizi tedirgin eden ve hala sürüncemede kalabileceğimiz kararların alınması muhtemel gibi.

Doruk Tütün Ürünleri Satış ve Dağıtım Tic.AŞ Tütün ürünleri satışı ve dağıtımı 3.080.000,00
    Taco Tarım Ürünleri San.ve Tic.AŞ Gübre ithalat . tohum üretimi . tarım işletmeciliği 3.460.000,00
    Taco Lojistik Ltd.Şti Nakliye . depolama . lojistik 500.000,00
    BTS Birlik Toptan Satış Mağazaları AŞ Hızlı tüketim ürünleri toptan satış mağazacılığı 4.690.000,00
    İsmar Marketler Zinciri Gıda ve Tüketim Malları San.ve Tic.AŞ. Marketçilik . perakende 4.250.000,00
    Foodsell Toplu Tüketim Ürünleri Paz.Dağ.San.ve Tic.AŞ Tüketim ürünleri pazarlama satış ve dağırım 1.350.000,00
    Akyürek Holding AŞ Holding 100.000,00
    Akyürek Kardeşler Güney Anadolu Tarım Yağmurlama San.ve Tic.AŞ. Gübre ve tohum satışı 3.250.000,00
    Eko Hipermarketçilik İç ve Dış Tic.Ltd.Şti Marketçilik .perakende 2.000.000,00

İlişkili firmalar bunlar

5.  Alıntı Originally Posted by Cinar58 Yazıyı Oku
    Doruk Tütün Ürünleri Satış ve Dağıtım Tic.AŞ Tütün ürünleri satışı ve dağıtımı 3.080.000,00
    Taco Tarım Ürünleri San.ve Tic.AŞ Gübre ithalat . tohum üretimi . tarım işletmeciliği 3.460.000,00
    Taco Lojistik Ltd.Şti Nakliye . depolama . lojistik 500.000,00
    BTS Birlik Toptan Satış Mağazaları AŞ Hızlı tüketim ürünleri toptan satış mağazacılığı 4.690.000,00
    İsmar Marketler Zinciri Gıda ve Tüketim Malları San.ve Tic.AŞ. Marketçilik . perakende 4.250.000,00
    Foodsell Toplu Tüketim Ürünleri Paz.Dağ.San.ve Tic.AŞ Tüketim ürünleri pazarlama satış ve dağırım 1.350.000,00
    Akyürek Holding AŞ Holding 100.000,00
    Akyürek Kardeşler Güney Anadolu Tarım Yağmurlama San.ve Tic.AŞ. Gübre ve tohum satışı 3.250.000,00
    Eko Hipermarketçilik İç ve Dış Tic.Ltd.Şti Marketçilik .perakende 2.000.000,00

İlişkili firmalar bunlar
    Rüyamda 10 a yakın şirket tek çatı altında toplanıyordu burada 9 şirket saydım Akpaz Holding 😀😀😀 oluyordu. Öyle birşey olsa etkisi olumlu olurdu değil mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Rüyamda 10 a yakın şirket tek çatı altında toplanıyordu burada 9 şirket saydım Akpaz Holding ������ oluyordu. Öyle birşey olsa etkisi olumlu olurdu değil mı?
    olmak ne kelime , bence harika olur, ama şu alacak da dönüp bankalara yatırılırsa tadından yenmez

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Rüyamda 10 a yakın şirket tek çatı altında toplanıyordu burada 9 şirket saydım Akpaz Holding ������ oluyordu. Öyle birşey olsa etkisi olumlu olurdu değil mı?
    olacak olsa endeks 97 bin olmuşken akpaz 36 kuruş mu olurdu ümitcim...
    bırak allah aşkına olmayacak hayal kurmayı...
    maalesef bir mucize olmazsa 1 sene içerisinde şirket batar ve kottan çıkabilir...
    bize çok büyük bir mucize lazım...

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    olacak olsa endeks 97 bin olmuşken akpaz 36 kuruş mu olurdu ümitcim...
    bırak allah aşkına olmayacak hayal kurmayı...
    maalesef bir mucize olmazsa 1 sene içerisinde şirket batar ve kottan çıkabilir...
    bize çok büyük bir mucize lazım...
    sen satmıyormuydun muğlalı hala niye burdasın o zaman

Sayfa 367/639 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •