Sayfa 367/652 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    4.çeyrekte ithal edilen bir tutkal maddesini 1,5 ay temin edememişler üretim durma noktasına gelmiş(hani soracaktınız),yoksa daha iyi bir karla kapatabilirdik.
    Yine de kar güzel,taradım en uygun finansalları ve de beklentisi olan güvenli liman GENTS.
    Yersen 1,5 tutkal ştgal edeme stoksuz çalış
    yersen...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. Aman allahım bunu duydum daha kötü hissettim , ya 3-5 lot kapa al sat göndereceklerine , otursunlar koca kimya şirketlerinde bu tutkal maddesini yapsınlar. Ya gerçekten sanayi esnafı kafalı bunlar herhalde.

3. Vizyon bidiğin imkb şirketi değil sanayide koca levhalı parkeci.

4. Screen Shot 2018-03-13 at 10.11.22.jpg

İşte vizyoner patron (Değerler çerçevesinde sevmeye çalışıyorum demiş röportajda)

5.  Alıntı Originally Posted by dinazor Yazıyı Oku
    Screen Shot 2018-03-13 at 10.11.22.jpg

İşte vizyoner patron (Değerler çerçevesinde sevmeye çalışıyorum demiş röportajda)

bir de değerlere önem vermeseydi halimiz nice olacaktı...komik adam...cem yılmazdan daha komik...bence sirklerde gösteri yaparsa bu şirketinden daha çok kazanır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Yersen 1,5 tutkal ştgal edeme stoksuz çalış
    yersen...

ironi = inori
    tutkal saçma sapan bir bahane...zaten cirolara bakıldığında satışlarda herhangi bir aksama olmadığı görülüyor...son çeyrekte 83 milyon ciro yapmış..üçüncü çeyrekte ise 86 milyon...yani arada çok az bir fark var...

hissenin toparlanması için şirketin alım yapması lazım...sasa patronu şirketin %90 ına kadar aldığını hatırlıyorum...sada 1 lerden çıktığı yolculuğuna zirve olarak 13 leri gördü....şirketine değer veriyorsa bu kelepir fiyatlardan hisselerini toplamalı...

bana göre tüm yatırımcıların bir olup şirketi araması lazım ve hisselerini alması için baskı yapmalıyız...bir deriz on deriz sonunda eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşündürürüz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. eksili endekste nötrüz...hadi bakayım ilk olumlu işaretini sonunda ürettin...sahte kahraman seni...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    2017 yılının son üç çeyreğinde yakalanan ortalama 80 milyon tl ciro güzel, 2016 yılı ilk çeyrek net kar marjı %10 iken nedense 2017 yılı ilk çeyrek net kar marjı %5 olmuş...bunun nedenlerini bir ara yatırımcı ilişkilerinden sormak lazım..

ama 2018 yılı ilk çeyrekte olası 80 milyon ciro + olası %10 veya %5 net kar marjı + arazi satışından gelecek 3 milyon tl = sürpriz güzel bir bilanço olasılığını doğuruyor...gentaş şu anda fk 6 değerinde işlem görüyor...diğer hissem olan blcyt ise fk 7 değerinden işlem görüyor....normalde bir hissenin olması gereken değeri 8 fk değeridir...ikisinde de 2018 yılı ilk çeyrek güzel kar getirme potansiyeli var...

bu durumda gentaşı 1,70 in altına satmama kararı alıyorum...fk 7 değerine göre 1,98 tl olması gereken gentaş ancak 1,90-2,00 aralıklarına gelirse ve şartlar da uygun ise ilk trade denememi yapabilirim...

hisse düşecek olursa da daha aşağıdan maliyet düşürme imkanım vardır...hem gentaşta hem blcyt da 2018 ilk çeyrek bilançolarında bulunmak istiyorum...ha tradelik bir durum görürsem yaparım ama tekrardan yerine koyarım...hiç bir şey de yapamıyorsam yerinde kalsın...nasıl olsa çürümüyor , tarihi geçmiyor....
    hala aynı fikirdeyim ve tutuyorum...NOKTA...kahraman ailesine duyrulur...

Sayfa 367/652 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •