Sayfa 367/718 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. Bu bank of Amerika birçok kağıtta neden aynı fiyattan alır satar anlamış değilim.Tek bildiğim meşhur borsacı hikayesine göre bok yediği.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    eklemeye devam ama acelemiz yok

yatırım tavsiyesi değildir

4. Baskinin zulme dönüştüğü sahne

5.  Alıntı Originally Posted by Deva Yazıyı Oku
    Bu bank of Amerika birçok kağıtta neden aynı fiyattan alır satar anlamış değilim.Tek bildiğim meşhur borsacı hikayesine göre bok yediği.
    Algoritmaya göre rototları sürekli çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla brütte ve tek fiyatta olan pazarlar dışında neredeyse her yerde var.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Algoritmaya göre rototları sürekli çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla brütte ve tek fiyatta olan pazarlar dışında neredeyse her yerde var.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    gunluk alis satistan ziyade takasin surdurulmesi muhim meril piyasa yapici gunluk islemler icin....devam eden yabanci 25m. civari suan takasta...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    gunluk alis satistan ziyade takasin surdurulmesi muhim meril piyasa yapici gunluk islemler icin....devam eden yabanci 25m. civari suan takasta...
    Net alımlara ve satımlara her zaman saygım vardır ama piyasayı yaptığı işlemlerle bozuyor bana göre. Tüm tahtalarda işlemler incelenirse görülür yapmış olduğu alım ve satım maliyetleri.

Cezalı hisseler ve brütte işlem gören hisseler robotlar olmadığı için kat be kat daha iyi oluyor bana göre. En azından robot işlemler elinde oyuncak olmuyor hisseler ve yatırımcılar.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

8. grafiği negatif seyrettirmek için oyuncu elinden gelen baskıyı kuruyor...tüm hareketli ortalamaların altında 250 günlük son kale...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 367/718 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •