Sayfa 367/1023 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ayrica;
    geriye donuk bi ton sacmaligi bulur buraya yapistiririm , baslik guneylinin yani moderatorun yani yoneticinin..basligi senin acman baslik hakkinda ahkam kesmen icin bi sebep olamaz, anliyor musun beni.? var mi kapasite.?
    twitter fuzelerinden koruyun kendinizi diyeyim son olarak..!fuze atacagimisss, bak hele sen su sari kafadaki ozguvene..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen iyi üfürüyon cübbelide iyi üfürüyor gidin karşılıklı üfürün belki işe yarar
    cevap veremedi..baska sozum yok, isine bak; bulasik olma..

bizim delillerle ve salkalarla birde yalaklarla işimiz olmaz kimsenin zararından keyifte almayız (yani sizin gibi sadist değiliz) kimsede bizim ne kazandığımızı bilmez (sizin gibi narsistte değiliz)
    bir halt olacağı yok.

4. Ortalık sessiz sakinken 14 Mart'ta topiğin bir önceki binlik sayfasında kalmış da buraya da taşıyayım dedim.Çok yaşa vitamin

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    .............. bir ekonomik tetikçinin itiraflarından alıntı .................

Muhteşem bir alıntı.Bilgilendirme için teşekkürler.Bu kadar açık anlatılabilir.Gavur aslında mert şeetçem diyor ve ediyor.

Burayada yapıştıralımda bu işlerin güvercinlerle alakası olmadığı anlaşılsın..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Belki tekrar olacaktır ama düşüncelerimi kabaca yazayım..Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte belki içinde bulunduğumuz duruma bir ışık tutar;

Globalde dolar fonlaması pahalandıkça(sıkılaştıkça) bu işten en çok rahatsız olacaklar en fazla dolar borçlusu olanlardır..örneğin biz gibi EM'ler..

Dolar fonlamasını pahalılaştıran konular neler;

- FED'in faiz artışları..
    - Miktarları her ay artacak olan FED'in QT'si..
    - Trump'ın vergi indiriminden ABD'ye dolarların geri çekilmesi..
    - Globalde ticaretin azalması, yada dünyanın küçülmeye gitmesi..
    - Jeopolitik gerginliklerden dolayı paranın güvenli limanlara doğru park etmesi..

Dolayısıyla geleceği sezebilmek açısından bu faktörlerin ne tarafa evrileceği önemli olabilir..ancak Euro ve Yen fonlamasında sıkıntı olmaması yinede bir şans faktörü olarak değerlendirilebilir şu an..

Normalde dolar sıkışıklığı DXY'ninde artması demektir..ancak diğer taraftan ortalıkta kodamanların trilyonlarca dolar açık pozisyonları mevcuttur..bunuda hesaba katmak gerekir bence..
    Sonuç olarak takke sallanmaktadır..kelin görülmesini ise yukarıdaki gelişmeler belirleyecektir diye düşünüyorum..

7. 4,19 dan 4,12 ye marja bak. Iyi kazanıyor bu spekler

yönetime teşekkür ediyorum
    buraya gelen ve saçma sapan yazıalr yazan adamlar var
    dolarda nasıl geçirdiler muhabbeti yapmaya bayılıyorlar
    adamın ellerindeki senet taban olduğunda gidip senedin başlığında spek nasıl geçirdi muhabbeti yapıyoruzda onun için koşup geliyorlar sanki.
    olayı terbiyesizlik ve hatta ahlaksızlık boyutuna vardırıyorlar
    yönetimide uyarıyorum ama onlar görene kadar meydanı boş bulup döşemeye devam ediyorlar
    buradakiler o ahlaksızca lafları eden kişinin dediği gibi yaşını başını almış adamlardan oluşuyor olabilir eh iyi kötü bende 50 yi devirdim
    onlar bana göre biraz daha güngörmüş adamalr olduklarından ses etmiyor oalbilriler ama ben anladıkları dilden de konuşabilirim
    gene silmişler yahu adamlar diyorki gel tükür suratıma bizde tükürüyoruz
    istemesinelr tükürürsem ne olayım

https://www.youtube.com/watch?v=M0Sp5m4fP2A
    cübbeli ile karşılıklı üfüren diyince döndüm geri 260 kusur mesajıma baktım hisse yarışması için kaç kez buradan birilerini davet ettim diye bir tane bile bulamadım bula bula şu ikisini buldum

aslında hata etmişim buradanda hisse yarışmasına katılmak isteyen birileri olabilirdi haber vermemekle hata etmişim bundan sonra haftasonları burayada davetiye yollayayım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 367/1023 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •