Sıradan kardeş yorumlarınla sıradan biri olmadığını belli ediyorsun.Seni takip etmekte fayda var.
Sıradan dikkatine ; 3.48 kapadı bilgin olsun.Bahçeli senin varya yatacak yerin yok bahfettin ülkeyi
mayıs sonu haziran başı borsadan kaçarım yazmıştım gerel topiğinde ama kararımı öne çekip gereli 7.45 den verip kaçmıştım sonra dolar alıp sattım şimdi..gram altındayım 171 maliyetle 10 gün önceydi sanırım..
bıst bitti benim için...dediğim tarihte...herşey yazılıyor
gartley/crab/bat/5-0
@akhenaton_9...kısmında
YAZIP ÇİZDİKLERİMİN HÜKMÜ YOKTUR-YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Duygunla mantığını ayıramıyorsan/hırsla kazanmak için uğraşıyorsan/gelen ayak sesiyle fırtınayı karıştırıyorsan/seçim kararıyla %3gitti diye gaza geliyorsan/habere mabere tv ye kulak kabartıyorsan......kızmayacaksın madalyayı sen boynuna asıp naptım ben diye soracaksın..ama ukalalık yapmayacaksın... allah kurtarsın ky... saygılarımla
Yazdığın şeyde ukalalık sende var. O yüzden yazdım zaten. Hala da aynı tavır var. Kendinden başka herkesin zorda olduğunu enayi olduğunu düşünüp bir akıllı kendini sanma. Bir gün güzel çarpılırsın. Ama yine de bunu istemem. Seni de bu ruh halinden Allah kurtarsın. Rast gitsin işlerin....
Yer İmleri