Sayfa 367/735 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by sıradan Yazıyı Oku

vakko aylık.....

vakko günlük....
    tüm bunlardan çıkarım şu olabilir..önce vakko hissesinin günlüğünden gidersek kritik desteğe gelmek üzere...kırılırmı dersek yukarıdaki ters graflara bakmak hareketi görmek gerek haftalıktaki indikler hala aşağıyı işaret etmekte...
    bu paylaşım istek üzerine yapılmıştır yatırım tavsiyesi içermez eğitim amaçlış indikatör karşılaştırması için çalışılmıştır
    hedefe gidiyor görüntüsü...ve aşağıda bu grafa yapılan bir yorum....
    YAZIP ÇİZDİKLERİMİN HÜKMÜ YOKTUR-YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

2.  Alıntı Originally Posted by YaBgUdOkUz Yazıyı Oku
    Dostum emeğine sağlık. Kendi adıma tşk ederim. Bu teknik grafikler ""Normal Şartlar Altında"" geçerli olabilir. Vakko 1. Çeyrek bilançodan sonra tamamen habere endeksli hale gelecek. Beklenen haberlerin KAP'a düşmesi akabinde ordaki 3'ler 4'ler mazi olur 11'ler 12'ler konuşulur. Beklenti gerçeklelmezse de sene sonu hedefi en az 6 liradır.Ayrıca bu hissenin tabanının tabanının tabanı 3.60'tır. ( y.t.d kişisel yorumumdur)
    şartu-şurtu yoktur bu borsanın ....tabanının tabanıda vardır..sene sonuna 7 ay var...seviye tabanın tabanına gider bile

3. Sıradan kardeş yorumlarınla sıradan biri olmadığını belli ediyorsun.Seni takip etmekte fayda var.

4. Sıradan dikkatine ; 3.48 kapadı bilgin olsun.Bahçeli senin varya yatacak yerin yok bahfettin ülkeyi

5. mayıs sonu haziran başı borsadan kaçarım yazmıştım gerel topiğinde ama kararımı öne çekip gereli 7.45 den verip kaçmıştım sonra dolar alıp sattım şimdi..gram altındayım 171 maliyetle 10 gün önceydi sanırım..
    bıst bitti benim için...dediğim tarihte...herşey yazılıyor

gartley/crab/bat/5-0
    @akhenaton_9...kısmında

6.  Alıntı Originally Posted by sıradan Yazıyı Oku
    mayıs sonu haziran başı borsadan kaçarım yazmıştım gerel topiğinde ama kararımı öne çekip gereli 7.45 den verip kaçmıştım sonra dolar alıp sattım şimdi..gram altındayım 171 maliyetle 10 gün önceydi sanırım..
    bıst bitti benim için...dediğim tarihte...herşey yazılıyor

gartley/crab/bat/5-0
    @akhenaton_9...kısmında
    Bravo sana büyük adammışsın.
    Madalya takalım sana.

7. Duygunla mantığını ayıramıyorsan/hırsla kazanmak için uğraşıyorsan/gelen ayak sesiyle fırtınayı karıştırıyorsan/seçim kararıyla %3gitti diye gaza geliyorsan/habere mabere tv ye kulak kabartıyorsan......kızmayacaksın madalyayı sen boynuna asıp naptım ben diye soracaksın..ama ukalalık yapmayacaksın... allah kurtarsın ky... saygılarımla

8.  Alıntı Originally Posted by sıradan Yazıyı Oku
    Duygunla mantığını ayıramıyorsan/hırsla kazanmak için uğraşıyorsan/gelen ayak sesiyle fırtınayı karıştırıyorsan/seçim kararıyla %3gitti diye gaza geliyorsan/habere mabere tv ye kulak kabartıyorsan......kızmayacaksın madalyayı sen boynuna asıp naptım ben diye soracaksın..ama ukalalık yapmayacaksın... allah kurtarsın ky... saygılarımla
    Yazdığın şeyde ukalalık sende var. O yüzden yazdım zaten. Hala da aynı tavır var. Kendinden başka herkesin zorda olduğunu enayi olduğunu düşünüp bir akıllı kendini sanma. Bir gün güzel çarpılırsın. Ama yine de bunu istemem. Seni de bu ruh halinden Allah kurtarsın. Rast gitsin işlerin....

Sayfa 367/735 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •