Sayfa 367/985 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TTKOM ve TCELL de imtiyaz sorunu çekince yaratıyor ama kişi başı aylık minimum 50 TL bu şirketlere gidiyor olmalı. Eskiden ekipmanlar çok pahalı ve üretici sayısı azdı, şimdi standartlar oturdukça masraflar görece azalmış olmalı normalde.

12 aylık bilançolara göre ikisi de 24 milyar ciro yapmış,
    Abi bende iki gündür turkcell bakıp duruyorum. Uyuz eşşeklerden biriside bu. Tahtayı kaldırmak için deli para lazım. Hem burayı hem abd de olan tahtayı kaldırmak lazım. Son iki aydır yabancı sürekli satışta görünüyor. Cuma günü short poz açmıştım 5 kademede stopladım tersi pis oluyor uyuz eşşeğin. Ama bu 5g yatırımı falan bunların deli kar etmesini engeller gibime geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,229
    Blog Entries
    1
    Interneti uzaydan uydular ile verecekler dikkat edin...Kim takar telefon numarasını icq gibi..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    torbadan çiftçiye destek kredi haberleri çıkar yakında,,
    bu krizden gıda firmaları,parlayarak çıkıcaktır,bu sene satınalmalar,ortaklıklar olucaktır,

gıda alın saglıktır
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Abi bende iki gündür turkcell bakıp duruyorum. Uyuz eşşeklerden biriside bu. Tahtayı kaldırmak için deli para lazım. Hem burayı hem abd de olan tahtayı kaldırmak lazım. Son iki aydır yabancı sürekli satışta görünüyor. Cuma günü short poz açmıştım 5 kademede stopladım tersi pis oluyor uyuz eşşeğin. Ama bu 5g yatırımı falan bunların deli kar etmesini engeller gibime geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim dediğim uzun vade.
    Kısa vadede şirketlerin ismini kapatıp işlem yapmak lazım.

Bazıları genelde hareketli bazıları daha hareketsiz, işlem yaptığın gün terse hareketi zor. Zaten trend yönüne oynayın deniyor, ama anlatılan hikayelerde de, trend yönüne işlem yapıyorsun ama ya dipte satmış oluyorsun ya da tepe de almış oluyorsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. o kadar benjamin basıldı,sıfır faizemi ğidicek yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Interneti uzaydan uydular ile verecekler dikkat edin...Kim takar telefon numarasını icq gibi..
    Ona çare bulur devlet.

Sirke bedava olacak gibi bir şey ama alkolün yerini tutmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Xu 100 de 100 üstü açılış oldukça sağlıklı olur.. Bakalım bayram gelene kadar yeni zirve yetişecek mi?

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bu krizden gıda firmaları,parlayarak çıkıcaktır,bu sene satınalmalar,ortaklıklar olucaktır,

gıda alın saglıktır
    Bu sene Rusya Ukrayna ABD buğday ihracıni kısıtlarsa uçar buğday. Zararı orda telafi eder bizde yeteriz bu konuda en azından. Bir çok gıda arz sıkıntısı da olabilir çoğu üretici ülke kendini koruma yoluna gidebilir.

Sayfa 367/985 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •