Henüz güncelleme yapmamışlar.
https://www.eczacibasi.com.tr/tr/ecz...lulugu/yonetim
Henüz güncelleme yapmamışlar.
https://www.eczacibasi.com.tr/tr/ecz...lulugu/yonetim
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Yatırım Holding en son 28 Mart'ta ilaç hissesi almış. Sanki 1. çeyrek sonuçlarıyla birlikte yeni yönetime devir teslim için içeride çalışmalar yapılıyor. Geçtiğimiz ay 2 yeni yönetim kurulu üyesinin Esan'ın Balya'daki ziyaretinin paylaşımı yapılmıştı, hatırlamak gerekirse...
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Sayfayı şimdi güncellemisler. Yönetimde bir değişiklik yok, BE ve FE işlerinin başındalar. Sicilde çıkan isimler yeni atanan kişiler. Daha önce Yönetim Kurulunda kaç kişi vardı hatırlamıyorum. Bu düzenleme ile 11 kişi görünüyor. Yani çok heyecanlanacak bir şey yok diyenler haklı çıktılar. Uzun zaman sonra ilk defa yabancıların görev aldığını görüyorum, bu da ayrı bir konudur !
Evet patronlar ve eski papazlar orada hala. Eski tas eski hamam. Boşuna heyecan yaptık. "Fakirin yüzü gülür mü?" Neyse sağlık olsun.
Şimdi bu adamlar yönetim kurulunda ya. Onlar da diğer papazlar gibi yıllık ciddi paralar alacak. Sonra o paralar tüm şirketlere ve tabi ilaç ve iştiraklarına da belli bir puanlamayla sarj edilecek. Giderler biraz daha şişecek. Yani bu adamlar şimdilik en azından bizim için yiyici takımına eklenmiş kişiler. Nedir arkadaş 11 kişi hadi bunların 4 kişisi patron kalanı yiyici takımı.
Sanmıyorum eczacıbaşı şirketlerinde aile dışında sözü geçen birisi olsun. Ben bu isimlerde bası baglantılar için alınmış olabilir. Brlki holding bu baglantılar sayesinde karını arttıracak ama kagıt üstünde yok edeceklerdir. Tabi bu adamlara ödenecek parada bizim hisselere yüklenecek.evet ne yalan söyleyim yeni yönetim deyince bende heyacanlandım. Yeni bir dönemin habercisimi diye ama olumlu degişen birşey yok şimdilik.
Bu hissede kendini hissenin patronu olarak gören karakter yönünden dibe vurmuş olanların asıl amacı yatırımcının elindeki hisseleri yorarak,bıktırarak elinden almaktır. Temel ,teknik analiz ,hissenin arsaları,gayrimenkulleri,yedekte bekleyen döviz hesapları,hisse hakkındaki olumlu haberlerin hepsi unutturularak hisseyi itibarsızlaştırma gayreti içindeler.Biz bilinçli yatırımcılar ise en az onlar kadar sonuna kadar beklemeye ve sonuç almaya kararlı görünüyor.Bakalım kim kazanacak!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Şu anda 1 lot hisse fiyatı 0,58 dolar.Yerlerde süründürüyorlar hisseyi.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Yer İmleri