Sayın hocam merhabalar öncelikle hiç bir karşılık beklemeden bıkmadan usanmadan herkese karşı göstermiş olduğunuz öneri ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürler, rygyo ve pgsus hakkında bir yorumunuz varmıdır?
Sayın hocam merhabalar öncelikle hiç bir karşılık beklemeden bıkmadan usanmadan herkese karşı göstermiş olduğunuz öneri ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürler, rygyo ve pgsus hakkında bir yorumunuz varmıdır?
merhabalar petrol ile ilgili düşünceleriniz nedir
Çelik hocam merhaba! Taş gibi sağlam TEKFEN'i iyice çöpe çevirdiler. Orta vade, özellikle 2-3 yılı kapsayan uzun vadeli öngörülerinizi paylaşabilir misiniz?
Brent petrol 45 usd üzerine çıkmadan birşey olmaz.
Kendi açıma söyleyeyim, içimde endişe yok..
Her hissenin eninde sonunda değerini bulacağına inanıyorum..
Paniğe hiç gerek yok..
Sn Çelik te bayram süresince güzel bir değerlendirme yapar paylaşımlarına devam ederse seviniriz...
iyi akşamlar cümleten bu gün tepki alımları bazı hisselerde görüldü bu feg düşüş bence yarın bu günden daha iyi olacak bayram sonrası piyaslar 2.5 aylık ralli ye hazırlanıyor ... tekfn aşırı satış yesede libya ile gelişmelerde ciddi ataklar yapacaktır
Hayırlı sabahlar Hocam. EREĞLİ stop yapmadım bekliyorum. Bilişim hisselerinden öne çıkan varmı? Herkese hayirli ve bereketli bir gün diliyorum.
Yer İmleri