yallasık 1 miyon 300 bin lot halka açık kalan yaklaşık 600 bin hisseAttila Dogudan Privatstiftung ait kap tan alıntı
yallasık 1 miyon 300 bin lot halka açık kalan yaklaşık 600 bin hisseAttila Dogudan Privatstiftung ait kap tan alıntı
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Forumda bulunan arkadaslara hayirli kazanclar. Tasimaya devam ediyorum. Satanada tasiyanada hayirli bereketli olsun. Kazanciniz bereketli yuvalariniz şen isleriniz rastgitsin. Selametle kaliniz.
Bu topikte 3.ve son mesajim.
Saglicakla kaliniz. 👋🇹🇷❤
kestirip atmışssın kardeş 3. mesaj diye??
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Estagfirullah gardas niye kestirip atayim. Ne haddime kisa gitgellere aldirmayip dik duran sabri ve yatirimci olmayi ogrenen ilerki surecte nelere sahit olur tasiyanlar bizzat tanik olacak. Bu benim bakis acim kimsenin yatirim stratejisine yön verme veya mudahalede bulunma hakkım yok. Bu yazdiklarimda asla yatirim tavsiyesi degildir.
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.
Borsa= Kurtar sofrasi
Borsa = Sabırlı yatırım( Uygun hisse/lerde)
Selametle.........
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
2022 hedef 3.250
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Çelişki yok , gerçekler var , 2 yorumumuda farklı açılardan değerlendiricez ,, çok fazla detaya giremiyorum ,,
Birinde özkaynaklardan , kasa nakitinden bahsediyorum ve yine Egeen diyorum o gün Egeen 725 tl idi bugün 1.400 nerdeyse % 100 katlamış , ( sanayi ve turizm dengelerdim )
O gün özellikle yazdım ben olsam nakit parayla egeen alırdım diye , ayrıca Egeen alanın 1 lirası bugün 2 lira oldu , çünkü hisse kar ediyor ,,,
O gün Doco 311 tl idi bugün 363 % 15 üstelik aylardır yerinde sayıyor,,
Diğerinde ise hisselerin alım satım riskinden bahsediyorum şirketlerin bilançoları sürekli zarar yazıyorsa çok dikkatli olun diyorum bunun yanında ters orantı , yani galip'in hisseleri nasıl alayı zarar yazar bilançoyla oynarlar , ama çoğu tavan gider ,,, buda ters orantıdır ,,
Bilanço zararken , hisse artışı
Dolayısıyla yazdıklarımın herbirinde yaşanmışlar var( tahtası kapanan , iflas bayrağı çekmiş , öncesi ve sonrası hisselerin hareketleri )
Yer İmleri