Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Alla allah şimdi bu dolar neden geri çekiliyor boyacı küpü misali daha 4 ü görecekti. Açılışa kadar eksi olmasın sakın..shortçuların tek umuduydu..burdanda bamya çıkarsa..
TRADE işi böyledir....kazanırsınız...kazandıkça kendinize güven gelir...hatta poz. bile artar....ama ana trente ters bir harekette ağır kan kaybı olur...
TRADERLER,PORTFOY YÖN, bu işi biliyorlar...kısa vadeli sistemleri en tepeden long yapmak için, 5 dakikada 800 puan yükseltir...
ertesi gün: güm aşağı....bence kısa vadeli sistemlerin,anatrente ters her sinyali artık risk taşıyor...
ve PARANIN 1/3 Ü İLE POZ. ALMAK....
FIRSATLAR BİTMEZ....YETER Kİ AĞIR KAYIPLAR OLMASIN.....
NASİHAT DEĞİL BU...KEŞKE BİRİ DE BANA BUNLARI SÖYLESEYDİ...
İnşallah dolar 4 lira olur , endeks taban olur. Ben de kısalarımı ve uzun dolarlarımı kapatırım . Bu iş böyle.
Doların dün geceki hareketini.ky yatırımcı elinde emzik diye oynar artık..yerli dolar 4 4.5 oldu olacak diye bekleye dursun... Elin YAHUDİLERİ BU BORSAYI FEZAYA KADAR ÇIKARMAZSA Bİ TARAFIMIZA ZAMANINDA GİREN KAZIKLARDAN Bİ ŞEY ÖĞRENEMEMEMİŞİM DEMEKTİR..
Birden aklıma geldi.
Açmaya kalksam Büyük İskender'den, Kanuni Süleyman'dan başlayıp, Globalciler ve Milliyetçilere kadar dikkatimi çeken şeylere gelmem lazım. Ekonomi alanında da büyük şirketlerin hantallaşması ve rekabetin yüksek olduğu yerlerde innovasyon ve Ar-Ge'nin gelişmesinden bahsedilmeli. Dış Ticaret ekonomisinde gümrüklerin indirilmesinin getirdiği global refahdan bahsedilmeli. Büyük tarım işletmelerindeki üretim ve verimlilik artışından bahsedilmeli. Öte yandan küçüğün ve zayıfın hakkının korunmadığı hukuk sistemleri adalet v.b. kavramlar var.
Dialektik Materyalizm belki bu konulardan bahsetmiştir.
Çelişki ile yaşanır, problemler çözülür diye de bir başka fikrim var.
Dün Habertürk'deki Fatih Altaylı programı güzeldi. Felsefe çözüm sunmaz açıklar dedi Prof. Ahmet Arslan.
Sonuçda bunları mutlaka birileri daha önce düşünmüştür.
Mesela "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" demiş şair Nazım Hikmet Ran.
Son düzenleme : ariston; 09-10-2017 saat: 07:40.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dolar 3.7 lerde kalırsa en az yüzde 4,5 eksi açar.
Yasak sadece Türkiyedeki konsolosluk için. Çünkü buradaki personelin güvenlik sorunu varmış. İsteyen vatandaş komşu ülkelerden birinde ABD için başvurabilir. Seyahat yasağı yokmuş.
Kaynak Ariston abinin BHT si.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri