Sayfa 368/934 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Onlar sizin baktığınız gibi bakmıyorlar olaya...
    Hisse filan umurlarında değil
    Ödenmesi gereken 200 milyon tl futbolcu maaşı var bunun için bedelli sermaye arttırımı yapıyorlar olamazlar mı?
    Olay bu kadar basit olamaz mı?

saygılar/başarılar
    Dediğiniz gibi 1 tl fiyattaysa kim katılır kim para verir?

2.  Alıntı Originally Posted by because Yazıyı Oku
    Bülbüloğlu, CASâ��ın bülteninin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, â��Bültenin 30. paragrafında CAS, â��Türkiye Futbol Federasyonu, pek çok sayıda kulübün adının geçtiği 2010-2011 sezonundaki şike olayında, bir alt lige düşürme cezasını şike yaptığı iddia edilen kulübün fiilinin â��sahaya yansımaâ� şartına bağlayarak şikeyi cezalandıran maddenin uygulama alanını kısıtlamıştırâ�� diyor. Hatırlanacağı üzere şike olayının yaşanmasının hemen ardından müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs eden kulüplere uygulanacak ceza talimatlardan kaldırılmıştıâ� dedi.

Yine aynı bültenin 31. paragrafında Trabzonsporumuz için â��temizâ� vurgusu yapıldığını kaydeden Bülbüloğlu, şunları söyledi:

â��Bu paragraf bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Trabzonsporumuzun hem temiz hem de â��mağdurâ�� olduğu anlatılıyor ve â��Şike sebebiyle mağdur olan â��temizâ�� kulüplerin, federasyonları harekete geçirip şikeye müdahale etmelerini sağlamak için sınırlı güçleri vardır; tıpkı Türkiye Süper Ligiâ��nin 2010-2011 sezonu â��temizâ�� ikincisi Trabzonsporâ��un şampiyonluk unvanını, bu unvanı elinde tutan şike şüphelisi Fenerbahçeâ��den almak için yürüttüğü ancak başarısızlıkla sonuçlanan hak arayışı gibiâ�� deniliyor.â�

â��2010-2011 sezonunda şike yoluyla elimizden alınan haklarımızın iadesi amacıyla yaptığımız başvuruyu değerlendirmeye almayan FIFAâ��nın bu kararını CASâ��a götürmüştükâ� diyen Bülbüloğlu, sözlerine şöyle devam etti: â��CASâ��taki davamızın duruşması 15 Martâ��ta görülecek. CASâ��ın bu bülteni duruşma öncesinde yayınlaması elimizi de güçlendirdi. Şimdi bu bülteni de savunmamıza ekleyerek CASâ��taki duruşmaya katılacağız. Bizi hem â��temizâ�� hem de â��mağdurâ�� şeklinde değerlendiren CASâ��ın hakkaniyetli bir karar vereceğine inanıyoruz.â�
    Eee kupayı verirler o zaman tazminatıyla beraber...umut fakirin ekmeği

SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ercannihat Yazıyı Oku
    Sayin TH ve tengri spekin adamlari dikkat edin ayni kiside olabilir gs bedellilerinde de herkezi aydinlatici bilgiler paylasip sizi usul usul bedelliye sokacaklar.
    Allah muhafaza, hiç de öyle bir niyetim yok. Ben aslında tam tersini düşünüyorum.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

trendcim aydınlat arkadaşları
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayhan Başkanım sevgiler selamlar, kendine iyi bak.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben aydinlandim kol gibi zarar.gsray dan bekliyoz

Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ercannihat Yazıyı Oku
    Ben aydinlandim kol gibi zarar.gsray dan bekliyoz

Eleştirebilirsin ama hakaret etme....
    İnsanları, hakaret etmeden de eleştirebilirsin...
    "Kimse eleştiriden layüsel değildir"
    Ama hakaretinde hiçbir haklı gerekçesi olamaz...

sana saygıda yok başarılar da
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. Yooo ben hakeret etmiyom senin gibi.

Sayfa 368/934 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •