Sayfa 368/591 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Şirketimiz doğalgaz kullanmayı bıraktı herhalde.
    Doğalgazla ilgili bu kadar gelişme oldu, lütfedip bir kap bilgilendirmesi yapmadılar ortaklara.
    Ortak olarak görmediklerindendir diye yorumluyorum.
    Ortak dedim de…
    Bir işe bir ortakla kalkışacak olsam, adamın dürüstlüğü olmazsa olmazdır!
    Malesef burada bu sorgulamayı çok heç yaptım!
    Polatların sermayesinin nereden geldiği ile ilgili söylentileri okuyunca, önce şaşkınlık duydum, sonra biraz düşününce de şaşkınlığım tamamen geçti!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Doğalgaza gelen zamları aynen ürün fiatlarına yansıttıklarını açıklamıştılar.
    Elektrik zammını atladılarmı yoksa dahil mi ettiler bizler bilmiyoruz ama şirket sahibi ve yöneticileri olarak
    kendileri biliyorlardır. Bizlerin üç kuruşunun önemi yok onlarca herhalde..
    Diğer konuyu Geogle.de yazarsanız zaten açıklanıyor. Bilmem doğru/yanlış. -ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Doğalgaza gelen zamları aynen ürün fiatlarına yansıttıklarını açıklamıştılar.
    Elektrik zammını atladılarmı yoksa dahil mi ettiler bizler bilmiyoruz ama şirket sahibi ve yöneticileri olarak
    kendileri biliyorlardır. Bizlerin üç kuruşunun önemi yok onlarca herhalde..
    Diğer konuyu Geogle.de yazarsanız zaten açıklanıyor. Bilmem doğru/yanlış. -ytd..
    Sn omerby
    Kastım doğalgaz zamlarından ziyade sanayideki doğalgaz ve elektrik kesintileri.
    Zamlarla ilgili bir açıklama beklemiyoruz zaten.

4. Ege Seramik Esas Sözleşme Tadil Metni
    ne ulaşabilen var mı?
    6.madde de ne tadil ediliyor?

5.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Kayıtlı sermaye sisteminde kalınması konusunda SPK dan izin alındığına dair bir başvuruya rastlamadım.. Eğer bu konuyu atlamışlarsa kayırlı sermaye sisteminden çıkmış olurlar.
    14 Ocak tarihli gönderimde bu konuya değinmiştim..
    Kayıtlı sermaye sisteminde kalmak için Yönetim Kurulunca yeniden yeniden karar alınmış ve bu konuda SPK ya başvurulmasına karar verilmiş... SPK onay verirse (ki vermemesi için bir sebep yok) bu onaydan sonra Kayıtlı sermaye sisteminde kalma ve 2026 ya kadar bu sistemde devam etme konusu ilk yapılacak şirket Genel Kurulunda oylanacak.. Olumsuz bir durum yok yani...

6. Açıklama şu şekilde...

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 03/02/2022 Salı günü (bugün) Şirket merkezinde gerçekleştirilen toplantıda aşağıda yazılı hususlar karara bağlanmıştır.
    Kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan Şirketimizin, önceden izin verilen mevcut 150.000.000 TL. tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının izin süresinin 31.12.2021 tarihinde dolduğundan, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği" 5.maddesine uygun olarak ve Şirket Esas sözleşmesi uyarınca; Şirketimizin mevcut kayıtlı sermaye tutarının belirlendiği üzere 150.000.000 TL. olarak devamına ve kayıtlı sermaye tavan izninin 2022-2026 yılları arasında yeniden belirlenmesine,

Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye" ile ilgili 6.maddesinin ekli tadil tasarısında belirtilen şekilde değişikliğinin Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C.Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli ön izinlerin alınmasını takiben yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulması için gerekli hazırlıkların yapılmasına,

Söz konusu esas sözleşme tadili ile ilgili olarak Sermaye Pİyasası Kurulu ile T.C.Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli işlemlerin başlatılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

7. Görüldüğü üzere kayıtlı sermaye sisteminde kalma süresi dışında değişen bir şey yok...

8.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku

Görüldüğü üzere kayıtlı sermaye sisteminde kalma süresi dışında değişen bir şey yok...
    Teşekkürler sn.mterkan.
    Bir ihtimal ödenmiş sermayede değişiklik niyeti mi var acaba demiştim. 😀

Sayfa 368/591 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •