Sayfa 368/564 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1. En son bilanco oncesi ayni hareketi yapti. O zaman 10.93 ile 9.90 arasinda gitti geldi. Bir ara 9.29'u gosterdi. Bilancodan bir hafta once hergun ortalama %2-3 yukseldi. Biktirmisti milleti 10'lu rakamlarda. Bu hareketi sevmiyorum cunku son anda bilanco icin gelene alis firsati vermis oluyor.
    Pasta paylasabilen var mi bu arada?

2. Gün sonu en düşüğünden kapatmasını sevmedim acaba her gelene mal mı veriyorlar ki ama ben bekliyorum hakkımızda hayırlsı

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    Gün sonu en düşüğünden kapatmasını sevmedim acaba her gelene mal mı veriyorlar ki ama ben bekliyorum hakkımızda hayırlsı

Seni etkilemis olmak istemem ama, benim gordugum bazi neredeyse bos kademeleri kucuk satislarla yiktiklarinda daha ust kademelerde olmayip da ortaya cikan satislari topladiklari. Bakalim nereye kadar indirecekler. 10 gun sonra goruruz. Ben de onemsiyorum 3-4 sene tutmaya karar verdigim halde, cunku daha ucuza alma sansi varsa niye kacirayim?

4.  Alıntı Originally Posted by Trust Yazıyı Oku
    Seni etkilemis olmak istemem ama, benim gordugum bazi neredeyse bos kademeleri kucuk satislarla yiktiklarinda daha ust kademelerde olmayip da ortaya cikan satislari topladiklari. Bakalim nereye kadar indirecekler. 10 gun sonra goruruz. Ben de onemsiyorum 3-4 sene tutmaya karar verdigim halde, cunku daha ucuza alma sansi varsa niye kacirayim?
    Ben vermiyorum aksine alım yapıyorum kademeler boş ufak ufak aldım bugun bu hissenin zıplaması hızlı oluyor

5. Yılsonu karina ilişkin aracı kurum beklentilerini veya kendi beklentisini paylaşabilecek olan var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by TUNGA Yazıyı Oku
    Yılsonu karina ilişkin aracı kurum beklentilerini veya kendi beklentisini paylaşabilecek olan var mı?
    Son zamanlarda tahtada osmanlı yarırım belirgin alışları mevcut bir bildikleri var sürekli alıyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    Son zamanlarda tahtada osmanlı yarırım belirgin alışları mevcut bir bildikleri var sürekli alıyorlar

Prensip olarak Aracı kurum dağılım ve takas değişimlerine göre pozisyon almayı doğru bulmuyorum.

Osmanlı’dan alım yapan kişi-kişiler gerçekten de içerden Bilgi alıp ona göre alım yapıyor olabilirler. Öte yandan birileri 10-15 kurumdan 200 bin lot satıp Osmanlı’dan 100 alarak-gerçekte 100 bin satıp-görünürde de Osmanlı’yı 100 bin almış gibi gösteriyor da olabilir. Biz bunu hiçbir zaman bilemeyiz.

Doğruluğunu da yanlışlığını da hiçbir zaman bilemeyeceğimiz-emin olamayacağımız bir varsayım üzerine hareket etmek bence doğru değil.

Saygılar ...

8.  Alıntı Originally Posted by TUNGA Yazıyı Oku
    Prensip olarak Aracı kurum dağılım ve takas değişimlerine göre pozisyon almayı doğru bulmuyorum.

Osmanlı’dan alım yapan kişi-kişiler gerçekten de içerden Bilgi alıp ona göre alım yapıyor olabilirler. Öte yandan birileri 10-15 kurumdan 200 bin lot satıp Osmanlı’dan 100 alarak-gerçekte 100 bin satıp-görünürde de Osmanlı’yı 100 bin almış gibi gösteriyor da olabilir. Biz bunu hiçbir zaman bilemeyiz.

Doğruluğunu da yanlışlığını da hiçbir zaman bilemeyeceğimiz-emin olamayacağımız bir varsayım üzerine hareket etmek bence doğru değil.

Saygılar ...
    Ben onlar almazken aldım ben bilanco ve can tesislerinin üretime katkısı için aldım ayrınca garanti yatırım 23 üzeri hedefi var hakkımızda hayırlısı artık teşekkür ederim

Sayfa 368/564 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •