Sayfa 368/948 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ziraat 2.37 den malları çıkıyor. Hay maşallah. (mal satıyor ve gerçekten seviniyoruz.)

Verdikçe alıyorlar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sn. İnhibitor;

Siz; Bilimsel alternatifim, Endüstriyel partnerim ve Finansal versiyonum sunuz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Mehmet amca; Bizim için bugün 750 K mal satın lütfen. Kırmayın bizi. Bu hafta satışları bitirebilmemiz için böyle yapmamız gerekiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN / ANALİZ

Silver-can hissesini cazip kılan en önemli neden: F/k oranı: 5.80 (bizim 5 lira; buradan geliyor diyebiliriz)

Bunun anlamı: Bu şirketi bugün satın alırsak, yatırdığımız parayı 5 yıl civarında amorti ediyoruz. Örnek vermek gerekirse; Bugün şirketin piyasa değeri 84 Milyon TL (fiyat:2.37) bugün bu paraya şirketi tamamen satın aldık. Bu şirket yılda 14-15 Milyon kar açıklıyor. Bu karları her yıl alarak şimdi yatırdığımız 84 Milyon TL yi 5 yıl içinde çıkartıyoruz. Hatta bir arkadaşımdan 5 yıllığına borç aldığımı düşünelim. Her yıl 1 taksit ödemek koşuluyla toplam 5 taksitte parayı geri ödeyeceğimi söylüyorum ve şirket 5 yıl sonra hiç param yokken tamamen benim oluyor. İşlem bu kadar basit.

Pekala o zaman herkes benim yaptığımı yapar, F/K oranı 5 olan hisselere hücum eder. Şimdi bir dakika, madalyonun öbür yüzü var.

1) Sürdürülebilir kar var mı,
    2) Finansal borçları çok az düzeyde mi.
    3) Gelecek vizyonları var mı, şirketin açıkladığı bir hedef var mı.
    4) Hangi sektörde faaliyet gösteriyor. Bu sektör günümüzde popüler mi.
    5) Sektörde pazar payı var mı. İş yapabiliyor mu.

Alacağımız hissede bu 5 kriter varsa gönül rahatlığıyla yatırım yapılabilir. 5 lira hedefine azimle koşulabilir. (inşallah)

Güzel analiz...Teşekkür ederiz....Emeğinize sağlık...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Bunun üzerine güzel bir türk kahvesi söyledim dostlar.Hepinize benden olsun.
    Tam türk kahvesi içiyordum......Ve Sn.İzcinin yazısını okuyordum o anda...Sizden içmiş gibi oldum...Teşekkürler diyelim...Bol kazançlar....Yatırım Tavsiyesi Değildir..

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn. İnhibitor;

Siz; Bilimsel alternatifim, Endüstriyel partnerim ve Finansal versiyonum sunuz.
    üstat ne haddimize.

elimizden geldiğince birşeyler karalamaya çalışıyoruz.

7. ortaklar size bir sorum olacak,

bir hissenin A grubu na dahil olabilmesi için toplam piyasa değerinin 100 m üstünde olması yeterlimi? yada borsaya açık kısmı mı 100 m piyasa değerine sahip olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi ?

saygılar...
    Not: Benim yazdıklarımı dikkate almayın zarar edebilirsiniz. Asla YTD.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Sevgili roark halın kilimin nasıl, özlettin kendini [emoji4]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 368/948 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •