Sayfa 368/501 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. rahat olun zaten herkesi temizledi .Galip bu 2 taban yapmadan uzaya götürmezdi şimdi uzay boşluğuna merhaba...

2. Hadi gelsin tavanlar.. Kötüleyenler bakakalsın..inş..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 2.6 dan taban olur diye ky almamıştır.cikiyor diye şimdi alırız😀

4.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    önce 3 öngörünüz için tebrik ederim beklemiyordum doğrusu ama yarın ve sonraki günler için hemfikirim sizinle basmak için çektiler
    Rica ederim. Ben bu hisseyi aldığımdan beri geçmişten bugüne tüm yorumları ve grafikleri inceledim. Artık ciğerini biliyorum desem yeridir. Elimden geldiğince de ky lara yorumlarimla yardımcı olmaya çalışıyorum. Bugüne kadar doğru tespitlerim çok olmuştur. Tabi arada yanılabilirim de. Bu hisse şimdiye kadar girdiğim hiç bir hisseye benzemiyor. Dayanması çok zordur. Hele yüklü giren olursa kafayı üşütür. Bu saatten sonra şunu söyleyebilirim. Önceki brüt takasta iken hiç bir sabah açılışı artı yapmadı.en az eksi % 3 le başlardık. Gün içinde çok gitgeller yapıyordu yine devam edecektir. Kısaca ben Mart a kadar burdayım. Hedefim 5 ler o zamana kadar taban tavan taban tavan aşağı yukarı dayanabilen olursa ben burdayım. Ytd

5. yok benim işim olmaz böyle hisselerde seyir etmek daha keyifli sıkıntı yapmıyor

6. bugun aksam olmadı yarın acılıstı yıne 2,6* görür.metro göstermelik almış gözüküyor.

7. 2,6** satamadıgını sımdı 3,** satar

8.  Alıntı Originally Posted by serkan1862 Yazıyı Oku
    2,6** satamadıgını sımdı 3,** satar
    tebrik ederim akıllı işi bilenler belli

Sayfa 368/501 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz