Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 368/1014 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Vayyy tebrik ederim! Kendi adıma örnek alabileceğim bir davranışş hayırlısı olur inşallah. Çocuklar varken gerçekleştirmek ayrı bir cesaret işi

Ben planları çocuksuz olacak şekilde yapıyorum. kız arkadaşta hemfikir. Umarım ilerde fikirleri değiştirmek durumunda kalmam.
    Ama çocuklar!!!sihirli bahane...ama bende yeterli cesaret yok diyemiyoruz, ya da ben rahatımdan feragat edemem, risk alamam diyemiyoruz...ama çocuklar diyene, "yemişim çocukları" diyorum...yedigimden daha iyi yedirir, giydiğimden daha iyi giydiririm...eğitimiyle de bizzat ilgilenirim, öğretmene, özel okula havale etmem sorumluluklarımı.

Ben çocuk işine şöyle bakıyorum. Ülkene yapabileceğin en iyi hizmet, geride iyi yetişmiş bir çocuk bırakmak..biraz milli, biraz da dini duygularla hareket ederek çocuk yapılabilir..zaten fizibilitesi eksi çıkmasına rağmen yaptıgım birkaç işten biri çocuk.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ama çocuklar!!!sihirli bahane...ama bende yeterli cesaret yok diyemiyoruz, ya da ben rahatımdan feragat edemem, risk alamam diyemiyoruz...ama çocuklar diyene, "yemişim çocukları" diyorum...yedigimden daha iyi yedirir, giydiğimden daha iyi giydiririm...eğitimiyle de bizzat ilgilenirim, öğretmene, özel okula havale etmem sorumluluklarımı.

Ben çocuk işine şöyle bakıyorum. Ülkene yapabileceğin en iyi hizmet, geride iyi yetişmiş bir çocuk bırakmak..biraz milli, biraz da dini duygularla hareket ederek çocuk yapılabilir..zaten fizibilitesi eksi çıkmasına rağmen yaptıgım birkaç işten biri çocuk.
    Rahattan feragat edememek diyelim [emoji1360]
    Şuanda aşılayabileceğim bir motivasyon yok ileride ne olur değişebilir belkii.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Önce can, sonra Canan, sonra çocuklar, sonra dost, akraba vs...kendi mutluluğumuza ilişkin kararlar alırken, diğer unsurları çok takmamalıyız...bunun icin biraz cesaret, biraz da bencil olmak lazım...ben şuna inanıyorum, önce ben mutlu olmalıyım ki, cevrendekilerin de mutluluğuna artı yönde katkım olsum.

Amerikalı arkadaş kendisini çok mutlu edecek bir kararı, muhtemelen, gerek cesaret eksiği, gerekse etrafındakileri mutsuz ederim korkusuyla erteliyor...mutsuz bir beyaz yaka olarak, kalp krizi, ya da kanser riski de az değil...peki 20 sene daha yaşayacağının garantisini kim veriyor, nefret ettiği bir ülkede, nefret ettiği insanlar arasında 1 sene sonra kalp krizinden masa basında ölneyeceginin garantisi var mi?

Benim etrafımda da beyaz yaka tabir edilen modern koleler çok...kimisi emekli olunca, kimisi özel okullarda okuyan cocuklari uni ye kapağı attığında hayalini kurduğu emekli hayatını yasayacak...hesaplar hep 60 yaşlarında emeklilik, 10-15 sene de emeklilik hayatı...peki 58 de olursen ne olacak...ya da 62 de felç olup, 5-6 sene yatağa mahkum bir emekliliği neden kimse düşünmüyor.

Çalışkan, planlı bir insan, biraz da mütevazı ise, fazla gelecek kaygısı yaşamaz...rızkı veren Allah, ilmi isteyen alır, zenginliği ise yaradan nasip eder, biraz da nasip işidir düşüncesinde olanın ise çok daha cesur olması gerekir.
    Bence çok iyi bir kara almışsınız. Dediğiniz gibi çoğu insan lükslerinden vazgeçemiyor. Hayattan beklentilerini analiz edemeyen büyük bir çoğunluk var. Benim kazandığım kadar cocuğunun eğitimine para harcayanlar var çevremde.

Siz hayatta beklentilerinizi iyi analiz etmişsiniz. Tebrikler

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Bence çok iyi bir kara almışsınız. Dediğiniz gibi çoğu insan lükslerinden vazgeçemiyor. Hayattan beklentilerini analiz edemeyen büyük bir çoğunluk var. Benim kazandığım kadar cocuğunun eğitimine para harcayanlar var çevremde.

Siz hayatta beklentilerinizi iyi analiz etmişsiniz. Tebrikler

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ah ah..adam öyle bir duzen kurmuş ki, seni köke gibi çalıştırıyor, çocuğunu tonla para vererek özel okulda okut diye para biriktirmeni söylüyor...sonra cocugunu onca özveri ile yetiştirip bu duzene Yen'i köle olarak sokuyorsun...ne acı bir kader😞

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Özellikle hisse net ahalisi sizi dört gözle bekliyor Ahmet Bey..
    yarin belki yarindan da yakin

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Antalya esnafi once cakma markali mal satma isinde yol kapama ve diger sacmaliklari yapmayi kesse keske..........
    cakma urun satmayi legalite sanan esnaf- eve ekmek goturuyoruz hirsiz lik mi yapalim derler bi de...
    evde coluk cocuk ac der- bana mi sordun bebe uretirken.
    TR de sahte yani taklit mal satma olayi asla durmaz

butun tekstil piyasasi bunun uzerine kurulu

Bizim hanim Bostanli pazarindan zara nin bebek cocuk malzemelerini topluyor. Bakiyorum zara yaziyor kalitede iyi gibi ama nasil 2-3 TL ye satabiliyor ama cakmada olabilir

bu arada Iphone 7 getiricektim ABD den ben burada 800 dolar anahtar teslime aliyorum TR de internetten ve 2 sene garantili 3300 TL ye satiyorlar neredeyse ayni fiyat

bazi seyler cok ucuz bazi seyler cok pahali TR de anlamiyorum nasil ucuz ama oluyor

Ahmetg Guest
    Ozdereden itibaren taa seferihisar a kadar 3-5 tane kasaba vardir boyle- onlar pek taninmis degil aslinda oralardan da bir ev alinabilir ama bi suru problem oluyor- esime almayalim dedim ama gene de aldik-
    en iyisi oteldir- araba sahibi olmak yerine elini kaldirsa tum arabalar onun diye zihniyet.............
    bizde alacaktik ama hem manyak buyuk kriz bekliyorum hemde kaldigimiz evler hep rutubetten curumus ve devamli bakim istendigini duyduk

bir de yilin 3 ayi kullanicam diye bir yer almak istemedim

Ahmetg Guest
    kural bir nerede calistiginizi soylemeyin..........

esnaf ta bir kur ayari var hemen nominal fiyat ile o kur degerini carpip soyluyorlar islem bedelini

kural iki- nerelisin hemserim olayina da girme- ben bi suru yer siraliyorum- soran da bunaliyo-
    bana ne--- ankaraliyim diyorum cok beyaz sin diyolar- trakyaliyim diyince oldu tamam diyolar ama suudi de calisiyorum orasi benim karnimin doydugu yer diyince birinci madde deki kur hareketleniyor.........
    abi sen ne diyorsun

pazara ciktim mi yada berbere gittimmi en suklum puklum ne varsa onu giyiyorum, sac bas daginik

ama millet yinede anliyor neredensin kimlerdensin sen hic Izmirliye benzemiyorsun falan. Sende bi tuhaflik var Alamancimisin diyen oldu.

yani bi anlasa Amerikadan geldigimi carpacak soyacak. Yermiyim lan be o numaralari

Sayfa 368/1014 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •