18.4.2017 tcmb fonlama verileri
GLP : 79.3 milyar TL faizi %11.75
Depo TL (üst bant) : 9.3 milyar TL faizi %9.25
toplam fonlama : 88.6 milyar TL
ortalama faiz : %11.49
tcmb de şu anda gevşeme gözükmüyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
USD yada TL yada her ne var ise diger birim paralari; balya balya evinde saklayip, bir gun bankaya guven olustugunda bazi arkadaslarimiz sikinti cekecek diyorsunuz yani uygun bir ifade kullanip sisteme nakti aktarabilirler.
Ben banko daki calisanlara arabia dan getirdim diyorum zaten onlar sormasa da izin donusu eger nakit var ise..
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Burgan valörsüz hoşgeldin oranını 13,65 yapmış 32-91 gün.. 1 gün valörlü düz mevduat 13,90.. Pazarlık ile daha fazla oran alan oldu mu bugün?
yukaridaki yazinin altina imzami atiyorum
Suudi arabistan in iflas bayragi cekmesine 3-4 sene kaldi. Zaten Suudi Riyali nin fwd piyasalarindaki degerinden de bu anlasiliyor
Aramco nun yuzde bilmem kacini satacaklarmis. Okey de tasima suyla degirmen nereye kadar?
Bu araplar adam olmaz. Osmanli bile adam edemedi bunlari. Amerikalilar ise oyuncak gibi ellerinde oynuyorlar.
Akli olan bu adamlarla is yapmaz petrolle ugrasmaz araplara belini baglamaz
ama bizim reis benden daha akilli heraldeki tam tersini yapiyor
Bakin yuzde 15-16-17-18,xx gibi verimli sirket bono/tahvil leri de var, aylik, 3-6-12 aylik odeme yapanlar var ama nitelikli yatirimciya satiliyor, banka bunu bize satabilir ise.. neden ISYAT in da fiyatinin inebilme riskini alalim.
tamam 80 kurus a aldik ama seneye temettu zamani 65 kurus oldu 15 kurus ta kar payi versin, 70 kurus olur
10 kurus buhar.............
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
ben bu isi anlamadim
Turkiyede 100 bin dolara araba alanlar 1 milyon dolara ev alanlar nasil yapiyor bu isi?
Bu zenginlerin %99 u dalavere uckaatla bu parayi kazanip vergisini vermedigine gore bu para nasil aliciya veriliyor?
Vallahi cok merak ediyorum birisi aydinlatirsa memnun olurum.
Dowes bey mumkunse goruslerinizi alabilirmiyiz? Yillardan beri merak ettigim bir konudur bu
Yer İmleri