Sayfa 368/1024 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de ayni nedenlerden dolayi 3 ay tuttum ve sattim.

Syg,
    Sn.Dudu,

Pisman oldunuz mu ?

Mesele bu.

2. 18.4.2017 tcmb fonlama verileri

GLP : 79.3 milyar TL faizi %11.75
    Depo TL (üst bant) : 9.3 milyar TL faizi %9.25

toplam fonlama : 88.6 milyar TL
    ortalama faiz : %11.49

tcmb de şu anda gevşeme gözükmüyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

USD yada TL yada her ne var ise diger birim paralari; balya balya evinde saklayip, bir gun bankaya guven olustugunda bazi arkadaslarimiz sikinti cekecek diyorsunuz yani uygun bir ifade kullanip sisteme nakti aktarabilirler.

Ben banko daki calisanlara arabia dan getirdim diyorum zaten onlar sormasa da izin donusu eger nakit var ise..

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Bankalar nakit olarak getirilen paraya isterse kaynak sorabilir. Kaynak derken; "şu tarihte şu işten kazancım" demek zorunda değilsiniz. "İnşaat işindeyim gelirim var", "Ailemden kaldı" vb cevapların yetmesi gerekir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. Burgan valörsüz hoşgeldin oranını 13,65 yapmış 32-91 gün.. 1 gün valörlü düz mevduat 13,90.. Pazarlık ile daha fazla oran alan oldu mu bugün?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dünyada petrol aslında sınırsız bir emtiadır. Teknoloji geliştikçe fiyatı düşmektedir. (shale gas).

Öyle olmasaydı şimdiden satmak isterler miydi?. Satmak istiyorlar çünkü teknolojinin ilerleme hızını artık kestiremiyorlar. Zira teknolojik ilerleme tahminlerin ötesinde ivmelenirse aramconun değeri diye birşeyden dahi bahsedilemez.

http://oilprice.com/Energy/Energy-Ge...lly-Worth.html

Meanwhile, analysts have been trying to put a price tag on the oil giant using metrics such as cash flow expectations and the current tax regime for the company in Saudi Arabia, rather than just multiplying the 261 billion barrels of crude oil and condensate reserves Aramco claims to have by US$8, a benchmark to value reserves. The latest evaluations of the company put its value at between US$400 billion and just below US$1 trillion, according to analysts, investors and industry executives who had spoken to Bloomberg.
    yukaridaki yazinin altina imzami atiyorum

Suudi arabistan in iflas bayragi cekmesine 3-4 sene kaldi. Zaten Suudi Riyali nin fwd piyasalarindaki degerinden de bu anlasiliyor

Aramco nun yuzde bilmem kacini satacaklarmis. Okey de tasima suyla degirmen nereye kadar?

Bu araplar adam olmaz. Osmanli bile adam edemedi bunlari. Amerikalilar ise oyuncak gibi ellerinde oynuyorlar.

Akli olan bu adamlarla is yapmaz petrolle ugrasmaz araplara belini baglamaz

ama bizim reis benden daha akilli heraldeki tam tersini yapiyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Hiç bir banka paranın kaynağını soramaz. 5 ay önce paribas da yaşadığım olayı yazmıştım buraya.. İşte bu formun ana fikri bu tür olaylar karşısında bilgilenmek. 55 bin tl. elden kendi hesabıma yatırmak isteyince m.t. '' efendim şu formu doldurup, imzalayın '' dedi... Forum - kaynağı belli olmayan paranın beyan taahhüdü - imiş... başladım bağırmaya, şube karıştı... Aslında 16 temmuzda aynı şubeden çektiğim paraydı ve dekontu da duruyordu... Üst kattan md. yrd. indi.. Olayı anlattılar ama ben halen zıplıyorum.. kadın '' beyefendi haklı, beceriksizler özür dileyin. bir daha da bu tür karışıklık yapmayın '' dedi.
    vaybe

ben amerikada nakit 3 bin dolar yatirinca 5 sayfa dolduruyorum

Turkiye tam dingonun ahir valla

Bakin yuzde 15-16-17-18,xx gibi verimli sirket bono/tahvil leri de var, aylik, 3-6-12 aylik odeme yapanlar var ama nitelikli yatirimciya satiliyor, banka bunu bize satabilir ise.. neden ISYAT in da fiyatinin inebilme riskini alalim.

tamam 80 kurus a aldik ama seneye temettu zamani 65 kurus oldu 15 kurus ta kar payi versin, 70 kurus olur
    10 kurus buhar.............

Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    Nbono turu kagitlarla, % 12 enflasyonda anca para degerini korudugumuzu dusunursek, siz Nbono ile ISYAT farkli gorurmusunuz ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Anlayamadığım şu; para vakıf dan ing ye gitmiş. Ve gelen para için " Kaynağı belirsiz " açıklaması yapılıp geri gönderilmiş. Sizin verdiğiniz cevaptan vergiden ya da beyanname verme gibi durumlardan kaynaklandığı şeklinde anlıyorum. Eğer öyle ise gelir idaresinden şahsın kendisine bildirimde bulunulması gerekmez mi? Banka bu nedenle mi "kaynağı belirsiz " ifadesini kullanmış. ilginç ve yeni öğreneceğimiz bir durum var demek ki. Jon bizi bu konuda bilgilendir.
    ben bu isi anlamadim

Turkiyede 100 bin dolara araba alanlar 1 milyon dolara ev alanlar nasil yapiyor bu isi?

Bu zenginlerin %99 u dalavere uckaatla bu parayi kazanip vergisini vermedigine gore bu para nasil aliciya veriliyor?

Vallahi cok merak ediyorum birisi aydinlatirsa memnun olurum.

Dowes bey mumkunse goruslerinizi alabilirmiyiz? Yillardan beri merak ettigim bir konudur bu

Sayfa 368/1024 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •