Sayfa 368/1002 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Deniz Baykal gibi istifalar gelir mi acaba.Şantaj montaj diyip yine çamuramı yatarlar.Birde oyları artırıp tekrar gelirlermiş.Aklımda deli sorular😂😂😂😂

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benzinci kasiyer dedi ki bu benzin neden dolarlarca belirleniyor tl ile sabit yapsınlar ya ne gerek var sürekli tabela sistem giriyoruz diyor ben o an koptum ������
    Ve bu dümbük ve mutlaka ataları da embesildir, oy kulanacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benzinci kasiyer dedi ki bu benzin neden dolarlarca belirleniyor tl ile sabit yapsınlar ya ne gerek var sürekli tabela sistem giriyoruz diyor ben o an koptum ������
    2023 de çıkan doğalgaz ile artık fatura ödemeyeceğiz,benzinde bedava olacak az daha sabret deseydin.

4. Beni vekiller bakanlar belediye başkanları hatta damat hiç ilgilendirmiyor.Benim favorim bahçeli.Finali de bahçeli ile yapacakmış.Adam yargı dağıtıyor resmen.

5.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Deniz Baykal gibi istifalar gelir mi acaba.Şantaj montaj diyip yine çamuramı yatarlar.Birde oyları artırıp tekrar gelirlermiş.Aklımda deli sorular[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Valla belli olmaz. Belki gördünüz mü ne performans yaptım diye övünenler çıkabilir.

Alıntı
    *Adnan Oktar çetesinin, 2014 yılında Emenike'nin özel görüntülerini gizlice kaydedip şantaj için kendisine gönderdiği, Emenike'nin de "Bu görüntüleri Aziz Başkan'a gönderin performansımı beğenmiyordu" cevabını verdiği iddia edildi.*

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Valla belli olmaz. Belki gördünüz mü ne performans yaptım diye övünenler çıkabilir.

Alıntı
    *Adnan Oktar çetesinin, 2014 yılında Emenike'nin özel görüntülerini gizlice kaydedip şantaj için kendisine gönderdiği, Emenike'nin de "Bu görüntüleri Aziz Başkan'a gönderin performansımı beğenmiyordu" cevabını verdiği iddia edildi.*

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

😅😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sayfa 368/1002 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •