Sayfa 368/781 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 6244 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aciga satista sorun yok. Serbest piyasa. Onun da riski var ayrica.

Problem robotlarda. Herifler pasife yazilan emirlerin hangi aracidan oldugunu da goruyor. Bizler goremiyoruz.
    Robotların satıcıları görmesi imkansız. Pasif alıcılar lot olarak gözükür.

2. Açıkçilar sizi günün sonunda görmek istiyorum. Bakalım ne yapacaksınız. Amerika resesyona girdi şeklinde dün haber olunca açıkçilar için iyi bir ortam oluştu. Ama Amerika Resesyona girmedi çünkü işsizlik rakamlarinin iyi geldiği söyleniyor. Sadece dikkat mesaji geldi piyasalar için.

Hatta şu açıklama daha iyi bir şekilde anlatıyor,,,
    (ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ülke ekonomisinin resesyonda olmadığını, istihdam ve tüketici harcamalarının arttığını, işletmelerin büyüdüğünü bildirdi.) Bu bence guzel bir açıklama

Yani Resesyon şimdilik yok gibi. Ama çoğu yatırımcı FED i suçlamaya şimdiden başlamış durumda. Yumuşak inişi sağlayamadı diyerek suçlamalar piyasada başlamış durumda. Powel belki de Eylul ayinda 0,25 baz puan artış yapabilir. Geri adim atma ihtimali yükseliyor. Amerikan başkanı da yatırımcılara guven verici sözler söylüyor. Açıkçası FED in geri adım atması piyasadaki canlılığı artıracaktır.

Amerika ve Avrupa için çok hassas durum var ortada. Ulke Büyümesi yavaşlıyor ve çok dikkatli hareket etmek zorundalar.

Kendi yağımız içinde kavrulmaya devam edicez bakalım

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Robotların satıcıları görmesi imkansız. Pasif alıcılar lot olarak gözükür.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post5343390

Sonraki birkac sayfayi da oku. TREND'in yazisini ben o zaman arastirip teyit ettim.

Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Açıkçilar sizi günün sonunda görmek istiyorum.
    Acik olayina pek takilma. 30 hisseleri acikcilara gore yon alan sirketler degil. Bircok insan elindekinin bir kismini satiyor, sonra yerine koyuyor. Her gun yaptigim sey.

Taşınan Açıklar azalmış, sadece YKBNK ve GARAN yüklü taşınmış, ama YKBNK da şimdiye kadar gördüğüm en yüksek lot bu, THYAO da azalış var,

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post5343390

Sonraki birkac sayfayi da oku. TREND'in yazisini ben o zaman arastirip teyit ettim.
    Okudum. Orada da benim dediğim gibi pasif alım/satımı lot olarak görüyor, kimin pasif alım/satım yaptığını bilmiyor. Ancak işlem gerçeklenince aracı kurumlar belli oluyor. Burada önemli olan aracı kurumların komisyon ödeme işi olmadığından bir kademe farkla işlem yapsada müthiş karı oluyor.

7. Arkadaşlar bilanço açıklama tarihini bilen var mı

Pasif lotlari herkez goruyor zaten. Algolar pasifteki araci kurumlari da goruyor. BIST'ten arastirmistim bunu TREND'in yazisi uzerine o zaman. Sen de bir arastir.

Sayfa 368/781 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •