Nerden baksan 7-8 ay sürer sanırım bedelsiz olacak ise
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : Sanberk; 17-01-2023 saat: 21:48.
Büyük ihtimalle Genel kurulda bedelsiz kararı alınır gibi görünüyor. Her ne kadar vergi avantajı olsa da (teşvik alıyor malum) sonuçta karları vergisiz sermayeye ekleyecek. Ayrıca enflasyon farkları bu sene tamamen bedelsize yol veriyor onlar da sermayeye eklenecek. Ha keza dövizle ilgili olarak eklenecek fark var mutlaka. Bilanço ya bakacağız bakalım. 28 Şubat bilanço açıklama tarihi.
Hayırlısı olsun.
Bu aselsanda beni çeken bir sey var. Bu ya 4 ya 5 oldu girdikten hemen sonra güzel performans sergilemesi inşallahsoke ve Astor için tamamen nakite donmustum. Bu nedenle buyuk dususten etkilenmedim. Dönüşümde 5 hisse ile bugün net bir giriş yaptım biri asels inşallah bu hafta aselsanin haftası olacak bakalım. Yarın ola hayirola
Varan 1 sermaye tavanı artırımı ama hemen yüzde 400 bedelsiz gelecek diye hesap kitap yapmayın. Sosyal medyada milletin bu kafayla hisseye dalması iyi değil ama yönetimin tavrı değişecek dmeiştim çünkü sosyal medyada dile düşmeye başladı sorgulanmaya başladı aselsandaki saçma sapan finanslallar ve yatırımcıların durumu.
Aslında yönetşm yine işini güzel yapmadı. Bugün ABD den F16 onayı gelecekti ve o bir rüzgar yaratırdı zaten. Bu srmaye tavan artırımını haftaya paylaşsa daha iyi olurdu.
ASELSAN yabancı oranı 17 Oca 2023 % 23,56. 16 Ocak 2023 % 24,58.
Fark % -1,02. Hisse kapanış 58,90 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
yine 3,30$ direncine takıldı, orayı aşarsa yükselş sertleşir.
Yer İmleri