Sayfa 368/751 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    nasıl bir oyunun içindeyiz, bankaları tut tüm endeksi bas...
    Bendeki 2 hisse günü en dip kapadı

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    nasıl bir oyunun içindeyiz, bankaları tut tüm endeksi bas...
    https://youtu.be/uwZY_-7GIsI

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bankalardan çıkıp gelmelerini bekliyoruz.
    Yada 16 sında açığa ve kredi işi bitince ak koyun kara koyun😂

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bendeki 2 hisse günü en dip kapadı
    Tekfen bugün BİST 100'de sondan birinci oldu

5.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Giren yabancı para, fon çok düşük seviyelerde bu sebeple pala elindeki limitli para ile ile şu ara banka ve bazı bist30 ağırlıklı hisselerde iş tutuyor.

Bankalara giren para çıkkmadan, işimiz zor.

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Giren yabancı para, fon çok düşük seviyelerde bu sebeple pala elindeki limitli para ile ile şu ara banka ve bazı bist30 ağırlıklı hisselerde iş tutuyor.

Bankalara giren para borsada kalacak mı, farklı sektör ve şirketlere kayacak mı, ben de bunu çok merak ediyorum ve bankalar gün gelip durduğunda veya düşmeye başladığında diğer sektör ve şirketlerin fiyatlamalarını yakından takip edip anlamaya çalışmanın önümüzdeki döneme dair fikir vermesi için faydalı olabileceğini düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Bankalara giren para borsada kalacak mı, farklı sektör ve şirketlere kayacak mı, ben de bunu çok merak ediyorum ve bankalar gün gelip durduğunda veya düşmeye başladığında diğer sektör ve şirketlerin fiyatlamalarını yakından takip edip anlamaya çalışmanın önümüzdeki döneme dair fikir vermesi için faydalı olabileceğini düşünüyorum.
    Vadeli piyasada filler tepişiyor ya, bakalım sonu nasıl bitecek.. Bir banka devre kesiyor, peşinden öbürünü %2 kaldırıyorlar vs…. demir/ çelik şirketleri tavan, ertesi gün %4 aşağıda, dön tekrar %3 yukarıda vs….

Sağlıklı bir piyasa YOK! Aracı kurumlarda banka teminatlarını arttırmışlar. Vadeli işlem yaparken dikkat edin demeye getiriyorlar

8. borsada şuara bir çılgınlık hali oldugu için kimseler 3. çeyrek bilançolarını konuşmuyor.

trcas için 3 çeyrek ne geleceği muamma , özellikle shell tarafında..

1 temmuz brent petrol, 109 dan 87 lere düşmüş, buradan shell tarafından bir stok zararı gelebilir ve bu zarar satıştan gelecek karı götürür mü, bekleyip göreceğiz.

1 temmuz dolar kurur 16,7 ve dolayısıyla buradan %10-12 lik bir kambiyo zararı gelebilir.

Santral tarafı için özelikle temmuz ve agustos ortasına kadar neredeyse hiç çalışmadığından bu yıl için en kötü çeyrek sonuçları gelebilir.

Bir de bu çeyrek rekabet kurulu tarafından kesilecek cezanın iadesi söz konu diyen arkadaşlar var, bu konu da bir kap /haber var mı bilemiyorum.

Ayrıca kuyucak ın satışından gelecek 3 milyon dolar var.

Yukardaki durum esas faaliyetten 3. çeyrek sonuçlarının pek pozitif olacağını göstermiyor ama 2023 mart ayında gelecek 4. çeyrek daha ışıltılı olabilir diye düşünüyorum.

Sayfa 368/751 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •