Sayfa 368/1000 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop XLIII

1. final barı...

2. ABD açılışında oradakiler fiyatlara ayar verebilir, daha masa başına gelmediler bence, bu öğleden sonra volatil olabilir bence de.

Bugün önemli bir eşik olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD açılışında oradakiler fiyatlara ayar verebilir, daha masa başına gelmediler bence, bu öğleden sonra volatil olabilir bence de.

Bugün önemli bir eşik olabilir.
    çocukları yüzme kursuna götürüyorum....16:30 bakalım geldiğimde ne gibi değişiklikler olacak öyle olunca daha heyecanlı oluyor...

y.t.d.

4. yabancı aracı kurumlar üzerinden alım geldiğinde biz takipçiler kurumun kendisinin aldıklarını sanmaları bana mantıklı gelmiyor

bu olayı şöyle dersek yanılır mıyız? Takas Analizi Türk işi bir uydurmadır..

çoğumuzun bilip işine gelmediği gibi yabancı aracı kurumdan gelen alım kurumun kendisinin aldığını da zannetmiyorum ..

Özellikle takas analizi bi bizim memlekette var sanırım.

5. Ulen herkes film koptu gibi yazınca benim veri mi gecikmeli dedim.
    Kontrol ettim değilmiş. E bu tantana neyin nesi?

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ulen herkes film koptu gibi yazınca benim veri mi gecikmeli dedim.
    Kontrol ettim değilmiş. E bu tantana neyin nesi?
    LONG POZDAYSAN
    kokmana gerek yok bence .....

7. >>>>>>>>>
    https://www.birgun.net/haber/bakan-k...medium=twitter

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dün gerçekleşen Kabine'nin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Zincir marketlerin de kâr marjını gözden geçireceklerini veya promosyon ürünlere yöneleceklerini söyleyen Bakan Kirişçi, indirimli Tarım Kredi ürünlerinin bir zincir market üzerinden satılacağını söyledi.

8. Bankaların elindeki TUFE tahvillerine TCMB iskonto oranını %50 den %60 a çıkarmış. Onlar benim işime yaramaz diyor.

Sayfa 368/1000 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •