Sayfa 368/871 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Tamam da günlük satılan net lot sayıları oldukça düşük, şu an biri 100 bin lot almak istese belki 22 üstüne falan atacak, tahtada hacim olmadığı sürece net fikir edinmek zor.

2.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Ben katılmıyorum bu görüşe
    Isyatirimda satilanlar sabırsız Ky.dir
    Spek ne kadar ky 'den toplarsa
    trend daha rahat yukarı döner.YTD
    Umarım dediğiniz gibidir. Başta bende sizin gibi düşünüyordum fakat son dönemdeki hareketleri ve günlük pastalar mantığımı zorlar hale geldi.

3. İşin özeti gergin zarar yazıyor lanet olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Koca 2017 yılında beyaz et üretiminin yüzde 13, ihracatın ise yüzde 31 artış gösterdiğini söyledi. Kaynak:Bloomberg
    Buffet'in dediği gibi Borsa sabırsızdan sabırlıya para transferidir. Sabırla bekliyorum... ytd

5. İşte yatırım finans ve iş yine bastı.

http://

6. 9 iş gunu pasta. Patron mal boşaltmayi bu fiyatlardan nasil yapacak. Elindeki malin ancak yuzde 8 ini cikabilmiş. Mali kitleyecekse fiyati cikartmasi lazim. Ama aksi düşundugumuzde ise mali baskilarken diger taraftandan kendimi topluyor. Kendi toplayamiyorsa. Kagidi baskilayim derken malindan oluyor.
    Anlayacaginiz bisey anlamadim.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Pastayi atamiyorum boyut buyuk geliyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. malinin değeri belki daha düşüktür şu an bu fiyatlara göbek atıyordur...bir daha banvit alırsam , 19.300 e dey bari.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

Sayfa 368/871 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •