Tamam da günlük satılan net lot sayıları oldukça düşük, şu an biri 100 bin lot almak istese belki 22 üstüne falan atacak, tahtada hacim olmadığı sürece net fikir edinmek zor.
Tamam da günlük satılan net lot sayıları oldukça düşük, şu an biri 100 bin lot almak istese belki 22 üstüne falan atacak, tahtada hacim olmadığı sürece net fikir edinmek zor.
İşin özeti gergin zarar yazıyor lanet olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Koca 2017 yılında beyaz et üretiminin yüzde 13, ihracatın ise yüzde 31 artış gösterdiğini söyledi. Kaynak:Bloomberg
Buffet'in dediği gibi Borsa sabırsızdan sabırlıya para transferidir. Sabırla bekliyorum... ytd
İşte yatırım finans ve iş yine bastı.
http://![]()
9 iş gunu pasta. Patron mal boşaltmayi bu fiyatlardan nasil yapacak. Elindeki malin ancak yuzde 8 ini cikabilmiş. Mali kitleyecekse fiyati cikartmasi lazim. Ama aksi düşundugumuzde ise mali baskilarken diger taraftandan kendimi topluyor. Kendi toplayamiyorsa. Kagidi baskilayim derken malindan oluyor.
Anlayacaginiz bisey anlamadim.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastayi atamiyorum boyut buyuk geliyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malinin değeri belki daha düşüktür şu an bu fiyatlara göbek atıyordur...bir daha banvit alırsam , 19.300 e dey bari.
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer İmleri