Sayfa 368/760 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    YUKARI REVİZE ETTİLER
    15 kritik sektör içerisinde yıl sonu büyüme hedefini yukarı yönlü revize eden yalnızca iki sektör var. Bu iki sektörden biri tahmin edilebileceği gibi turizm sektörü. Geçen üç yılın yaralarını hızla saran turizmciler, bu yıl kur artışının da olumlu etkisiyle rekor ziyaretçi sayısına ulaşmayı ve yüzde 30 büyümeyi hedefliyor. Büyümesini yukarı yönlü revize eden bir diğer sektör de hazır giyim oldu. Pek çok sektörün aksine yılın ilk yarısında iç pazarda yüzde 5'e yakın büyüme sağlayan sektör, aynı dönemde ihracatını da yüzde 7,7 artırmayı başardı. Bu nedenle de yılbaşında yüzde 8-10 olan büyüme hedefini yüzde 10-12'ye çıkardı.

ARKADAŞLAR BLCYT HAZIR GİYİME KUMAŞ ÜRETİYOR..YUKARIDAKİ YAZIDA DA GÖRÜLECEĞİ GİBİ 2018 YILI BÜYÜME HEDEFİNİ YUKARI REVİZE EDEN İKİ SEKTÖRDEN BİRİSİ DE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜDÜR...DİĞER SEKTÖR İSE TURİZMDİR...DİĞER SEKTÖRLERİN HEPSİ HEDEFLERİNİ AŞAĞI ÇEKMİŞLER...

YUKARIDAKİ OLDUKÇA UZUN MAKALE ASLINA BORSA HİSSELERİ İLE İLGİLİ ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER DE VERMEKTEDİR...HANGİ SEKTÖRÜN NASIL ETKİLENECEĞİNE DAİR GÜZEL BİLGİLER VAR..
    Yanlız bişey eklemek isterim ya cok önceden yada iyi ce bıktıridiktan sonra hisseler beklentileri yansıtırlar konjonktür pek hemen yansıtacaga benzemiyor ama yılın son ayina dikkat edin derim kesinlikle ytd dur biline

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Alanlar
    .

Satanlar

3. arkadaşlar başka bir konuda üçüncü çeyreklerde biteks iştirakimizin etkili olacağı kapasite artırımıdır..artan bu kapasite artışı hem ikinci çeyreklerde hem en aktif üçüncü ve dördüncü çeyreklerde etkili olacaktır...

eğer döviz artışının blcyt da karı olumlu etkilediği netleşirse o vakit hissenin hareketleri çok güzelleşir...yeter ki böyle bir işaret alalım...örneğin ikinci çeyreklerde birinci çeyreğin 5,3 milyon olan karından fazlası her halükarda çok etkili olacaktır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bu güne kadar hep birinci ve dördüncü çeyreklerde iyi kar açıklamış idi bu karın artışını hep mevsimselliğin verdiği etkiden sanıyorduk..oysa şirketin satışlarının bir kısmı (yatırımcı ilişkileri tamamı değil bir kısmı demişti geçen gün ) euro bazlı idi..işte bundan dolayı döviz artışının olumlu etkileri olabilir..eğer böyle olduğu kesinleşirse bu hisseyi çok kısa sürede 2-3 tl aralıklarında görebiliriz..

o yüzden de bu gelecek bilançolar çok önemli...umarım beklentilerimiz dahilinde bir bilanço gelir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Yaklaşık üç ay önce 6ayin biraz üzerinde taban oluşumu yapabileceğini şirketin aslinda iyi olduğunu söylemiştim kötü günlerde mahcup etmese de dikkat li olun bu ay ve önümüzdeki ay cok önemli sonraki ay işaret fişeği çakılır.. kesinlikle ytd dur biline

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    her şeye rağmen bence herkesin kendi riskine göre davranması lazım...tutup tutmama kararını herkesin kendisi vermesi gerekiyor...senin de dediğin gibi temkinli olmak da iyidir...

ben hepimize başarılar diliyorum...

6. Alıcılar güçlü, ortam da müsait, teb de aradan çekildi 250. 000 lot satışın ardından

7. drborsa kardeş teşekürler...alıcıların güçlü olduğunu nasıl tespit ediyorsun dostum..bir de takasların genel durumundan haberin var mı acaba ?? kim alıyor kim satıyor...alanlar ne kadar topladı...satanların elinde ne kadar kaldı ???

8. Alıcılar
    .

Satıcılar
    .

Benim izlediğim kadarıyla şeker, ak, tacirler, garanti, A1 kapital aynı elden çıkıyor. Teb den 1.30 dan 250.000 lotu kaptılar bugün.

Sayfa 368/760 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •