Sayfa 369/373 İlkİlk ... 269319359367368369370371 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. 20,82 devre kesti.....
    Bu hissedeki işlemleri inceleyin eyyyy spk yetkilileri...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

2. Dünkü tavan işlemleri hacim zayıflığı ve bugünkü hacmin büyüklüğüne bakınca satış fırsatı değerlendirilmiş birileri tarafından.
    Verileri gecikmeli görsem de...

Hissedeki alım satım makasına bak..!!! 22,08 - 20,82.. şimdilik!!!
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

3. daha önce de yazmıştım, ellerindeki son kalan malları da küçük yatırımcılara satıp kaçıyorlar bilesiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    17-18 aralığından topladıkları malları 20 liranın üzerinden küçük yatırımcılara satıp çıkıyor spek ve adamları...
    daha önce yazdığım yazı.

hissenin küçük yatırımcı takip sayısı her geçen gün artıyor.

malı küçük yatırımcılara satıp çıktıklarının kanıtı.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    sn palmet mesaj kutun dolmuş..

TESEKURLER ABI , ben whatsaptan mesaj attım abı , mesaj kurumuda sıldım.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6.  Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Karmaşık işlerin döndüğü, çözümü ne taktik ne de teknik açıdan zor.....,,,.,,..
    Dün tavandan %50 pozisyon kapattım. Bugün de kalanın %50 sini 21,94 den kapattım. Çerezlik kaldı elimde.
    Çerezler çürür mü, yenir mi..,,.,..,...
    An itibariyle 20,86.. kalanlar çürüyecek anlaşılan...
    Hisseyi, firmayı çözebilenlere bol sabır ve kazançlar.
    İyi yapmışsın, bu çakallardan ne koparırsak kâr...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Borsa değeri 100 milyon dolar bile değil, 2013 yılında 200 milyon dolarlık bakır madeni satışı aradan geçen yılların dolar enflasyonunuda koy en az 300 milyon dolar eder, 2000 yılındaki tekstil fabirkalarının arsalarınıda koy, nasıl oluyorsa hepsi 100 milyon dolar etmiyor, nerede bu şirket. Bu nasıll bir hortum al kayyum atamak için birsebep
    Zamana yay, içini boşalt taktiği ile şirketin içi boşaltılmış. Şimdide hükümete nispet yaparcasına, ülkenin dolara ihtiyacı olduğu bir zamanda Yunanistan'a git, oranın ekonomisine destek ver. Tamda kayyum atamak için okkalı bir sebep.tabi siyasilerle aralarında kavga varsa

Beklentim kayyum atanması. Eğer bu olmazsa parkme nin bir bütün halinde bir vatansever iş adamına satılması. Bu ikisi olmazsa böyle bir şirkete ülkenin madenlerini daha fazla emanet etmezler, lisans iptalleri gündeme gelir. Ama medyadan çıkışları 1,1 milyar dolara oldu. Anlaşmalı satış daha mantıklı, yoksa medya satışına izin verilmezdi. Düşüncem bu yönde. Yatırım tavsiyesi değildir. Bakalım zaman ne gösterecek, bakarsın yeniden anlaşırlar. Dışardan bakınca limoni görünüyor siyasilerle araları

Sayfa 369/373 İlkİlk ... 269319359367368369370371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •