20,82 devre kesti.....
Bu hissedeki işlemleri inceleyin eyyyy spk yetkilileri...
20,82 devre kesti.....
Bu hissedeki işlemleri inceleyin eyyyy spk yetkilileri...
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Dünkü tavan işlemleri hacim zayıflığı ve bugünkü hacmin büyüklüğüne bakınca satış fırsatı değerlendirilmiş birileri tarafından.
Verileri gecikmeli görsem de...
Hissedeki alım satım makasına bak..!!! 22,08 - 20,82.. şimdilik!!!
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
daha önce de yazmıştım, ellerindeki son kalan malları da küçük yatırımcılara satıp kaçıyorlar bilesiniz.
Zamana yay, içini boşalt taktiği ile şirketin içi boşaltılmış. Şimdide hükümete nispet yaparcasına, ülkenin dolara ihtiyacı olduğu bir zamanda Yunanistan'a git, oranın ekonomisine destek ver. Tamda kayyum atamak için okkalı bir sebep.tabi siyasilerle aralarında kavga varsa
Beklentim kayyum atanması. Eğer bu olmazsa parkme nin bir bütün halinde bir vatansever iş adamına satılması. Bu ikisi olmazsa böyle bir şirkete ülkenin madenlerini daha fazla emanet etmezler, lisans iptalleri gündeme gelir. Ama medyadan çıkışları 1,1 milyar dolara oldu. Anlaşmalı satış daha mantıklı, yoksa medya satışına izin verilmezdi. Düşüncem bu yönde. Yatırım tavsiyesi değildir. Bakalım zaman ne gösterecek, bakarsın yeniden anlaşırlar. Dışardan bakınca limoni görünüyor siyasilerle araları
Yer İmleri