Batık kardeş hisse yatırımı yapmadan bilgiye yatırım yap. Örneğin ekonomi kitapları , filmleri, makaleler, raporlar, güncel durumlar bunların yanında kanaat en önemli hazinedır. Çok kar edelim derken çok zarar ediyoruz. Az kar az zarar bunlar kardeş zaten. Borçla krediyle iş yapma.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Ah kardeşim Ah ... Ne diyeyim. Benim maliyetim cogunuzdan yüksek ama size batık beye kendimden daha çok üzülüyorum ben hisseyle 1.27 de tanıştım ama kendimce planladım düşüş senaryoları oluşturup kademeli girdim daha düşerse de karşılarım inşaallah yükselirse de satarım çok karda gözüm yok.Hiç çıkmayıp çakılı kalsa da zarar kes yaparım ve zarara da razıyım. En önemlisi girdiğim hissedin bist 100 hissesi olmadığını biliyorum. Bu tür hissederse bulunma sebebim açgözlü olma payım. Zarar etsem kendimi müstahak görürüm.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Bu illet ile1996 yılında rahmetli babamin aldigi IŞBANKASI C hissesi ile tanıstim o zaman internet yok bankaya gidip aliyorsun hep rahmetlinin yanindaydim islemlerde dedigim gibi elimde hisse olmasa bile mutlaka bakarim malesef hastalik ama dediğin gibi kücukler malesef yem bu piyasada hep yem olmayada devam edecek sans eseri bazen yakakiyorsun spek yukselmeleri değerli yorumun icin tesekkurlet herkese iyi aksamlar
Batık kardeş eski olmana rağmen kazanamadığını yazmışın sen bana özelden yazarmısın sabırlı yatırımciysan bana mutlaka yaz sen iyi birisin kazanmanı isterim
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri