Originally Posted by bcgdost selam. 3.40 a kadar yolu var. en geç saat 17 ye kadar 3.40 yapıcam. takip te kalın hareket yakındır. aga lar beceremiyor sa biz gereke ni yaparız 3 Yıldır hissedeyim ve takip ederim bu siteyi çökmeden öncede üye idim hemde aynı isimle ama sizi çıkaramadım nerden acaba
Originally Posted by 6 His Ne delikanlılar var be ,helal olsun... klavye delikanlısı
Originally Posted by zamanadurdemek 3 Yıldır hissedeyim ve takip ederim bu siteyi çökmeden öncede üye idim hemde aynı isimle ama sizi çıkaramadım nerden acaba bu hisse de 3 ay dır varım ama aynı isimler 10 yılı geçmiştir. silinmeden sistem çökmeden önce de aynı isimle idim. ama bu hisse de değildim.
3.4 gerek yok 3.39 da razıyız GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by bcgdost selam. 3.40 a kadar yolu var. en geç saat 17 ye kadar 3.40 yapıcam. takip te kalın hareket yakındır. aga lar beceremiyor sa biz gereke ni yaparız 17 ye az kaldı.
Originally Posted by bcgdost bu hisse de 3 ay dır varım ama aynı isimler 10 yılı geçmiştir. silinmeden sistem çökmeden önce de aynı isimle idim. ama bu hisse de değildim. O zaman hoşgeldiniz aramıza umarım uzun vadede düşünüyorsunuzdur araştırdıysanız beklentilerimiz iyi desteginiz için teşekkürler
3,10 kaldırısa arkadaşlar yeter gerisi teferrüat
Forum Rules
Yer İmleri