Originally Posted by Webster Yil kacti ustad Ben hic o orana denk gelmedim O yillarda ev mi almiyordum yoksa pesinmi aliyordum merak ettim Yıl 2010'du.
Originally Posted by Webster Ustad kayincom sayilirsiniz demistim...aman dinlerken caktirma...😃😃😃 Heee Yok yok hiç dikkatimi çekmez konu para finans değilse
Originally Posted by admustafa 3 alırsa 5 verir üstadım Aramizda 3 un 5 i lafi olmaz mustafa ustad... Peki soruyorum neden ppf desiniz. 3 koyup 5 almak varken 🤔🤔🤔
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by diproyal Reuters yok diyor. Bakalım ne olmuş öğreneceğiz zamanla... https://news.yahoo.com/norwegian-rad...171443964.html Çok yüksek radyasyon seviyelerine rastlanmadı diye açıklanınca haber yanlış anlaşılmış herhalde bakalım akşam yoğun bir gündem var Twitter'da
Arkadaşlar 24,10'dan 3 ay yetermi, yoksa 6 ay ( ozman %3 stopaj indirimide olacak) dahamı iyi olur? 24,10'un altına inecek birkaç güne PPF'ler çünkü.Zaten çoğu indide Bir FIL kaldı oda eli kulağında.
Originally Posted by admustafa Çok yüksek radyasyon seviyelerine rastlanmadı diye açıklanınca haber yanlış anlaşılmış herhalde bakalım akşam yoğun bir gündem var Twitter'da PPF'leri etkilermi radyasyonlu olması?
Originally Posted by Webster Aramizda 3 un 5 i lafi olmaz mustafa ustad... Peki soruyorum neden ppf desiniz. 3 koyup 5 almak varken 🤔🤔🤔 Tüm paranızla hisse alın mı dedin mi ben üstadım bir kısım portföy riskli varlıklara kayabilir
Originally Posted by Webster Aramizda 3 un 5 i lafi olmaz mustafa ustad... Peki soruyorum neden ppf desiniz. 3 koyup 5 almak varken İç sesi iyi tüyo vermiyodur belki
Forum Rules
Yer İmleri