Sayfa 369/804 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    ne uğraştılar dün akşam ve bu sabah millet mal satsın diye,
    dip mip diye yedirmezlermiş kravatlılara giderse gitsinmiş...
    Terbiyesizlik yapma, bu sabah sadece iki kişi yazmış. Bana mı diyorsun yani spek adamı diye?

2. Son durum nedir acaba? Basmaya başladı mı A101 efendi

3. NMB dostum son kapanışta durum nasıl?

4. Valla uçaktayım hocam bilmiyorum inince bakarız artık[emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Eyvallah üstadım

6. Arkadaslar iyi aksamlar, bu hisse tank ihalesinde adi Gecen nurol holdinge AIT bir hissemidir. Uzun Zaman takibimdeydi ve bugun otokar ile Paralel olarak yukselmesi dikkatimi cekti ve 1,52 ile hisseye 15bin tl lik bir giris yaptim. Bugun A1 yuklu bir Ali's yapmis gozukuyor, fakat Ozellikle Marbas ve Gedik acik satislarini Ozellikle Karanlik odada yuklu bir sekilde gerceklestirdi. Acaba hisse haftaya acik kapatilacagi icin cok dusermi Yoksa tank ihalesi yuzunden cikisa devam eder Mi? Kagidin eski ustadlari ne diyor bu konuda acaba?

7. Hisse 4.40 dayken malimin 90%ini yarin satarim hemen yarin diyen adama diyorum. Sen karisma !

8.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    sabah erkenden %90 ını satacağım bir daha da lanet olsun diyen dünkü arkadaşı göremeyiz daha
    Niye göremeyeceksin ki? İşyerinde forum filtreye takılıyor. Hisse hafta başındaki fiyatına geldi diye niye bu kadar heyecanlandın ki?

Ayrıca ben 4.30'lardan açılışta satmaya razıyken 4.49'dan satma şansı verdiği için ******** speğe teşekkür ediyorum. 4.37'den geri alıp 4.64'ten bir daha boca ettim üzerine. Son olarak da dediğim gibi 4.58'den %10 hisse ile hala buradayım.

Dün bilançonun heyecanıyla endeks ve genel durum konusunda yazdıklarımı görmemişsin herhalde. Tam 12'den vurdum, endeks 108 binli rakamlarda kapattı haftayı. Kırılmış destekte değil nugyo hiçbir hissede durmak bana göre mantıklı değil. Yazdığım gibi 2'li seviyelere düşerse %100 girerim çünkü bu adi hisse anca o fiyatlardan alınırsa güzel kar bırakır. 4.80 maliyetle 9.60'ı görmek belki çok zor ama 2.80 maliyetle 5.60 görülebilir. Yine de inşallah gelmez de millet daha fazla zarar etmez.

Ve yine millet mal satsın diye uğraştıysam Allah bana bugünü çıkarmayı nasip etmesin. Sen de iddianda samimiysen aynı bedduayı yapabilir misin kendine? Dün bilançonun siniriyle diğer arkadaşa haddini aşan laflar ettim, kendisinin kötü niyetli birisi olmadığını hala da düşünüyorum ama niye agresifleştiğimi sonra daha geniş bir yazıda açıkladım. Yine de kendisinden özür dilerim. Ama bu hisse konusundaki görüşlerim dün akşam ne ise şimdi de aynısı. Son olarak kravatlı hırsızlar lafına niye bu kadar içerledin bunu da anlamadım!

Sayfa 369/804 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •